Sfeer Radboud Services Festival
Sfeer Radboud Services Festival

Radboud Services Festival groot succes: een terugblik

Muziek, optredens, vermaak, eten, drinken en heel veel gezelligheid: dat waren de ingrediënten van het Radboud Services Festival. De Refter was donderdag 21 september omgetoverd tot een prachtig kleurrijk festivalterrein. Bijna 500 gasten hebben hier van genoten. Wat hebben we een fijn feestje gehad! Dank aan iedereen die het tot een enorm succes heeft gemaakt.
 
Overal in De Refter was iets te beleven: de meesten lieten zich meevoeren op de beats van de DJ’s binnen en buiten. Er is volop bier geproefd in de Biercaravan of cocktails bij de Cocktailbar. Verschillende collega’s hebben hun creatieve bijdrage geleverd aan een kunstwerk wat in het Ontmoetingscafé in het Berchmanianum komt te hangen. En niet te vergeten de Arcade spellen. Competitiedrang kwam naar boven bij de airhockey, het voetbalspel, Mario Bross cart  om er maar een paar te noemen. Met als uitsmijter van de avond de Party Animals! En in de tussentijd kon je lekker eten halen bij de verschillende counters van de Refter.

compilatie foto's RS festival
Party Animals en Tony Terrific

Radboud Services bestaat uit een kleurrijke groep collega’s met een grote diversiteit aan talenten, kwaliteiten en passies zoals zingen, dansen, instrument bespelen, stand up comedy. En daar hebben we heerlijk van kunnen genieten. Verschillende collega’s hebben op het podium gestaan om hun talent met ons te delen.

compilatie Radboud's got talent

Kijk op deze pagina van Frank Timmer als je nog meer foto's wilt zien van het Radboud Services Festival.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Radboud Services