University of Glasgow, Scotland

Samenwerken met Glasgow of Western University? Doe nu een aanvraag

Heb je een innovatief idee voor samenwerking op het gebied van onderzoek of onderwijs? De fondsen voor joint Research en Learning & Teaching met University of Glasgow en Western University zijn nu geopend voor aanvragen. Beide Collaboration Funds zijn opgericht om gezamenlijke strategische initiatieven op het gebied van innovatief onderwijs en multidisciplinair hoogstaand onderzoek te faciliteren en te stimuleren.

University of Glasgow

Voorstellen dienen uiterlijk 5 maart (23:59) ingediend te zijn. Informatie over deze call en het aanvraagformulier zijn hier gepubliceerd. Het maximumbudget voor elk project is GBP £20,000 (ongeveer €22.600).

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte University of Glasgow match, neem dan contact op met glasgow [at] ru.nl (Elco van Noort) en/of externalrelations-partnershipfunding [at] glasgow.ac.uk (Mary Dickson) met daarbij een korte toelichting van je onderzoek/onderwijs expertise.

Western University

Voorstellen dienen uiterlijk 1 april (23:59) ingediend te zijn. Informatie over deze call en het aanvraagformulier zijn hier gepubliceerd. Het maximumbudget voor elk project is CAD$ 25,000 (ongeveer €17.000).

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte Western University match, neem dan contact op met western [at] ru.nl (Kim van Helden) en radboud [at] uwo.ca (Cindy Cripps) met daarbij een korte toelichting van uw onderzoek/onderwijs expertise.

Informatiesessie

Wanneer je een voorstel wilt indienen, laat het dan graag weten. Tevens vindt op 26 februari van 16:00-17:00 uur een online informatiesessie plaats. Geïnteresseerden kunnen zich hier registreren.