Stilstaan bij je werk

In drukke tijden is het goed om een pas op de plaats te maken en te reflecteren op je werk. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

In gesprek: stilstaan bij je ontwikkeling

Wil je eens stilstaan bij je eigen ontwikkeling maar weet je niet waar te beginnen? Voor jou is er: “In gesprek: stilstaan bij je ontwikkeling”. Onder begeleiding van twee adviseurs van SBO ga je met een paar collega’s in gesprek. Je reflecteert op hoe jij leert en je ontwikkelt op je werk en welke mogelijkheden je hebt om stappen te zetten.

Workshop Persoonlijk leiderschap

Wil je wat meer de diepte in? Volg dan de workshop Persoonlijk leiderschap. In deze workshop maak je een begin. Door stil te staan bij waar je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt met je werk en leven. Vanuit moed, verbinding, openheid en humor laten we je ervaren wat persoonlijk leiderschap is en hoe jij uit de automatische piloot kunt stappen en vanaf nu meer regie kunt pakken over je eigen werk en leven.

Workshop Voorbereiden van je jaargesprek

Tijdens je jaargesprek met je leidinggevende evalueer je met je leidinggevende jouw functioneren in het afgelopen jaar en blik je vooruit op het komende jaar. Je krijgt feedback en geeft zelf feedback, bespreekt je ontwikkelwensen en -mogelijkheden en maakt concrete afspraken. In een praktische korte workshop Voorbereiden van je jaargesprek sta je stil bij zowel de inhoud die je wilt bespreken als de manier waarop je dit het beste kunt doen. Zodat je zelf ook regie kunt nemen en sturing kunt geven, aan het gesprek én aan je loopbaan.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.