Een foto van een museum in Glasgow.

Subsidie voor een samenwerking met Glasgow en/of Western University weer beschikbaar

Op 16 januari 2023 openen de nieuwe Calls for Joint Research and Learning & Teaching Proposals met University of Glasgow (VK) en Western University (Canada). Radboud medewerkers, zowel wetenschappelijke als ondersteunende staf, worden hierbij van harte uitgenodigd om met collega's van Western University en/of University of Glasgow contact op te nemen om een gezamenlijk voorstel te ontwikkelen.

Beide Collaboration Funds zijn opgericht om gezamenlijke strategische initiatieven op het gebied van innovatief onderwijs en multidisciplinair hoogstaand onderzoek te faciliteren en te stimuleren.

University of Glasgow

Informatie over deze call en het aanvraagformulier zijn hier te vinden. De deadline voor het indienen van een aanvraag is 10 maart. Het maximumbudget voor elk project is £20,000 (ongeveer €22.600).

Voor hulp bij het vinden van een geschikte University of Glasgow match kun je contact opnemen met glasgow [at] ru.nl (Suzanne Kersten-Holtman) en Charlotte Kedslie met daarbij een korte toelichting van jouw onderzoek/onderwijs expertise.

Western University

Informatie over deze call en het aanvraagformulier zijn hier te vinden. De deadline voor het indienen van een aanvraag is 3 april. Het maximumbudget voor elk project is CAD$25,000 (ongeveer €17.500).

Voor hulp bij het vinden van een geschikte Western University match kun je contact opnemen met western [at] ru.nl (Rob van Leeuwen) en Alyssa Szilagyi met daarbij een korte toelichting van jouw onderzoek/onderwijs expertise. Ook vindt er op donderdag 23 februari van 16:00-16:50 uur een online informatiesessie plaats. Meer informatie hierover is te vinden op Radboudnet.

Organisatieonderdeel
Education Affairs