Banner Onderwijsdagen - Vandaag opleiden voor morgen
Banner Onderwijsdagen - Vandaag opleiden voor morgen

Terugblik Onderwijsdagen 2023

De Onderwijsdagen 2023 zitten er alweer op. Kijk de keynotes en talkshows terug wanneer het jou uitkomt op het YouTube-kanaal. En noteer de volgende editie vast in je agenda: 18 t/m 21 maart 2024.

Vandaag opleiden voor morgen

Met 40 activiteiten voor en door docenten uit het MBO, HBO keken we in de week van 20 t/m 23 maart vanuit verschillende invalshoeken naar ons onderwijs van nu en morgen. Elke middag deden we dit in een talkshow met keynotes en spraakmakende tafelgasten uit ons onderwijs.

Eva Beltman (trendwatcher HAN) en Linda Frietman (CEO iamprogrez) keken in hun keynotes naar de trends en arbeidsmarkt van morgen. Jan Bransen (filosoof) belichtte de rol van de docent, die zelf ook lerende mag zijn. Lisa Westerveld (Tweede Kamerlid) zoomde in op ons onderwijssysteem dat soms heel belemmerend kan zijn voor jongeren.

Kijk de keynotes en talkshows terug

De stand van ons onderwijs

De Onderwijsdagen bieden docenten, studenten, bestuurders, onderwijsondersteuners en onderwijsonderzoekers jaarlijks een moment van reflectie. Wat is de stand van ons onderwijs? Hoe kunnen we van elkaar leren? Welke verbeteringen zijn mogelijk?

In een reeks reportages laten studenten en docenten zien hoe zij leren en doceren. De reportages bieden een mooi inkijkje in samenwerkingen in het onderwijs.

Bekijk de reportages

De voorbereidingen voor 2024 zijn begonnen

Noteer de volgende editie vast in je agenda: 18 t/m 21 maart 2024. We zorgen ook dan voor een inspirerend online en fysiek aanbod voor en door docenten. Wil je meedenken over het programma en geen nieuwtjes missen?

Geef je e-mailadres aan ons door!

Contactinformatie