Ontmoetingscafé Berchmanianum
Ontmoetingscafé Berchmanianum

Update veranderingen in Berchmanianum

In december 2022 vertelden we al over de eerste veranderingen die plaats gingen vinden in het Berchmanianum. Ondertussen is er veel gebeurd en is de 2e verdieping (functioneel) en het ontmoetingscafé opgeleverd. Doorlopend wordt er geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig en kan. De aankleding van de ruimtes moet nog wel gebeuren. We zijn blij dat we daar ook binnenkort stappen in gaan maken.

De nieuwe werkwijze is nog voor veel mensen wennen, wat ook logisch is. Waar je voorheen rechtstreeks naar een plek kon lopen, is het nu soms zoeken naar een plek. En waar ga je heen als je eigen vlek vol zit? Hiervoor is de overloopplek, waar iedereen kan zitten. Deze zijn er niet alleen op de 2e, maar ook al op de 3e verdieping. Doordat de divisies nu regelmatig door elkaar heen zitten, is er een andere dynamiek ontstaan en kom je met andere collega’s in gesprek.  We zijn ook nog aan het leren over het opslaan van spullen en hoe we hierin collega’s beter kunnen faciliteren.

Ook het ontmoetingscafé is opgeleverd. Nadat het Radboud Festival was afgelopen, is er meteen hard gewerkt om de ruimte om te toveren. Sinds de oplevering wordt er veel gebruik gemaakt van de ruimte, voor overleggen en koffiemomentjes. Ook hier wordt nog aan de aankleding, waaronder planten en boeken voor in de boekenkast, gewerkt.

Op de 3e verdieping is begonnen aan het opruimen van de verdieping, zodat na de zomervakantie de verbouwing daar kan starten. Ook binnen Academic Affairs, die op de eerste etage gaan plaatsnemen, worden de nodige voorbereidingen binnenkort getroffen.

Heb je vragen, problemen of feedback, dan kan je terecht in de Teams omgeving. Is er iets kapot of ervaar je een andere storing meld dit dan bij het Service Centre.