Hospi Housing
Hospi Housing

Verhuur tijdelijk een kamer in huis

Wist jij dat er in Nijmegen net als in de rest van het land een groot tekort is aan studentenkamers? Om deze reden hebben Hospi Housing en de Radboud Universiteit, samen met de Han en gemeente Nijmegen, de handen ineengeslagen. Inmiddels heeft Hospi Housing al tientallen studenten kunnen helpen aan een kamer bij iemand thuis.

Starten met hosten is gezellig, je ontmoet nieuwe mensen en je kan wat bijverdienen. Wat je reden ook is, door tijdelijk een kamer te verhuren help je iemand in nood en het zorgt voor gegarandeerd een unieke ervaring.

Een kamer in huis verhuren kan al vanaf twee maanden en is in Nijmegen zonder voorwaarden toegestaan. Zie voor alle regels die in Nijmegen deze pagina. Hospi Housing is een platform specifiek gericht op kamer- en hospitaverhuur. Zij hebben alle kennis en expertise in huis en begeleiden hosts langs elke stap. Voor hosts en gastgezinnen is de service gratis, studenten betalen een eenmalige fee.

Benieuwd hoe jij kunt helpen of ken je iemand met een kamer over? Bekijk hier waarom starten met hosten een goed idee is, check www.hospihousing.com of mail naar info [at] hospihousing.com. Alvast bedankt namens de Nijmeegse studenten!

Hospi Housing