Wil je graag met meer energie je werk doen?

Heb je behoefte aan meer plezier in je werk? Herken je dat je aan het eind van de dag vaak geen puf meer hebt? Wil je tijdens de werkdag meer focus? Kom dan in beweging en meld je aan. Je kunt kiezen voor twee energieke en leerzame lunchsessies, of voor de duur van een half jaar structureler met je vitaliteit aan de slag gaan. 

Lunchsessies: Gezond Werken (NL)

Kost werken jou steeds meer moeite? Ga je met minder zin naar je werk? Of heb je weinig energie in je vrije tijd? Tijd voor actie! Meld je aan voor de lunchsessies “Gezond werken” (12-13 uur) en ontvang advies op maat voor meer balans en plezier in je werk. Gun je zelf een uur afstand van je werk, en daarna wat het gaat opleveren. Je kunt voor één thema kiezen of naar beide sessies gaan.  

aanmelden

Fit@Work Vitaliteitsprogramma  

Start in het najaar met vitaliteitsprogramma Fit@Work (NL en ENG). Wil je met meer focus en meer ontspanning je werk kunnen doen? Wil je beter in je vel zitten? De Radboud Universiteit biedt medewerkers het vitaliteitsprogramma Fit@Work. Meld je kosteloos aan vóór 1 september en doe mee.

aanmelden

Fit@Work biedt een combinatie van coaching en interactieve workshops. Gedurende een half jaar ga je aan de slag met o.a. energiemanagement, ontspanning, inzicht in je eigen stresssignalen, focus, beweging en slaap, afgestemd op jouw doelen. Je krijgt handvatten om je gezonder en vitaler te voelen. Dit heeft weer gevolgen voor de energie, veerkracht en het plezier waarmee jij je werk doet.

Deelnemers die je al voor gingen zeiden het volgende over Fit@Work:
‘Ik kan door het programma mijn energie beter managen. Ik ben effectiever en heb nieuwe routines, waardoor ik met meer focus en energie aan het werk ben.’