medewerkers in overleg
medewerkers in overleg

Word lid van het medewerkerspanel en geef je mening

Vind jij het als medewerker van de Radboud Universiteit leuk om mee te denken over hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren? Meld je aan voor het medewerkerspanel en geef je mening. Van het proeven van een nieuw Reftermenu tot het testen van een nieuw systeem of in een focusgroep meedenken over communicatie; allerlei verzoeken komen voorbij.

Het Radboud Medewerkerspanel is een samenwerking tussen Radboud Services en de faculteiten, met als doel de dienstverlening van de Radboud Universiteit beter toe te spitsen op de behoeften van de medewerkers. Als lid van het medewerkerspanel ga je samen met collega's van verschillende faculteiten/divisies en organisatieonderdelen in gesprek over allerlei verschillende onderwerpen. 

Hoe werkt het?

Als lid van het medewerkerspanel ontvang je elke maand een mail met verschillende verzoeken. Je kiest zelf aan welke onderzoeken je wilt deelnemen. Deze onderzoeken kunnen in de vorm zijn van een interview, focusgroep of enquête. Voor ieder onderzoek ontvang je een vergoeding, die kan wisselen per onderzoek. Dit staat per onderzoek aangegeven. Daarnaast worden de resultaten van het onderzoek teruggekoppeld, zodat je weet wat met jouw mening is gedaan. Je draagt dus echt bij aan verbetering van de dienstverlening van medewerkers voor de Radboud Universiteit!

Aanmelden

Contactinformatie

Heb je vragen? Mail naar Medewerkerspanel [at] ru.nl (Medewerkerspanel[at]ru[dot]nl) 

Organisatieonderdeel
Marketing & Communications