Onderzoekers
Onderzoekers

Onderzoekers

Op deze pagina vind je als onderzoeker alle informatie die je nodig hebt voor jouw werk in het onderzoek van de Radboud Universiteit.

Nieuws voor onderzoekers

Windows 11 logo

Uiterlijk oktober 2025 zijn werkplekken overgezet naar Windows 11

Alle Windows-werkplekken en -laptops die de Radboud Universiteit beheert, worden vóór oktober 2025 overgezet naar Windows 11. Microsoft stopt per oktober 2025 met het ondersteunen van Windows 10, waardoor deze versie vanaf dan niet meer veilig is.

Bijbel met evangelie

‘Het Evangelisme’ bestaat niet

Door de demografische verschillen binnen religieuze groepen in kaart te brengen, kunnen we een meer genuanceerd begrip ontwikkelen van geloofsbeleving en de rol van religie in de samenleving.

Gemeentehuis

Integriteit van burgemeesters en raadsleden soms lastig te toetsen

Van burgemeesters, raadsleden en andere ambtsdragers verwachten we dat ze integer en onafhankelijk handelen: daarvoor zijn zelfs verschillende regels vastgelegd in de wet. Maar hoe toetsen we integriteit, en hoeveel bescherming biedt de wet?

Evenementen voor onderzoekers

Een foto van de zonnepanelen op het dak van het Maria Montessorigebouw. In de achtergrond zie je het Erasmusgebouw.

Bijeenkomst SIG Duurzaamheid (27-02)

In deze SIG richten de deelnemers zich op vragen die draaien om de relatie tussen onderwijs, duurzaamheid (gedefinieerd als zorg voor alle vormen van leven) en duurzame ontwikkeling.

Natuurkunde studenten maken samen opdrachten

PPO-Inspiratiesessie

Om studenten goed voor te bereiden op de toekomst is het ontwikkelen van een persoonlijke en professionele identiteit cruciaal. We kijken op 29 februari naar inspirerende opdrachten waarmee studenten leren te reflecteren op hun eigen ontwikkeling.

Groep studenten aan het werk buiten op de campus

Startbijeenkomst SIG Academische (Leer)gemeenschappen

Leren in community’s werkt! Op 7 maart 2024 wordt de Special Interest Group Academische (Leer)gemeenschappen gelanceerd. Ben jij geïnteresseerd en/of wil je iets bijdragen aan dit initiatief? Meld je dan aan voor de startbijeenkomst.