Onderzoekers

Onderzoekers

Op deze pagina vind je als onderzoeker alle informatie die je nodig hebt voor jouw werk in het onderzoek van de Radboud Universiteit.

Deze pagina is nog in aanbouw

De komende tijd zul je hier steeds meer informatie vinden die voor onderzoekers relevant is. Vragen? Neem contact op met klantgerichtonline [at] ru.nl

Nieuws voor onderzoekers

Rick Aalbers

Rick Aalbers benoemd tot hoogleraar Corporate restructuring and innovation

Rick Aalbers is per 1 maart 2023 benoemd tot hoogleraar Corporate restructuring and innovation aan de Faculteit der Managementwetenschappen.

Bededag

Bidden hielp tijdens achttiende-eeuwse rampen (maar niet omdat God ingreep)

Een dag lang in een volle kerk bidden, zingen en donderpreken aanhoren, dat deden achttiende-eeuwse Nederlanders na rampen tijdens een bededag. Hadden die rituelen zin? Volgens historicus Adriaan Duiveman wel, die op 4 april promoveert.

Berchmanianum campus Radboud Universiteit

Radboud Jonge Akademie zoekt nieuwe leden

Denk je graag over de grenzen van je eigen vakgebied heen en ben je gemotiveerd om interdisciplinair samen te werk? Wil je graag een positieve bijdrage leveren aan de academische cultuur? Dan is de Radboud Jonge Akademie op zoek naar jou!

Evenementen voor onderzoekers

Eigentijdse visies op de kruisweg en het laatste avondmaal

Het Katholiek Documentatie Centrum (KDC) en het Titus Brandsma Instituut (TBI) nodigen u graag uit voor een minisymposium op maandag 3 april 2023 in de kapel van het Academiegebouw Berchmanianum van de Radboud Universiteit. De aanleiding is de...

Hoofdgebouw RK Universiteit 1923

Film 'Honderd jaar universiteit, honderd jaar stad'

Op maandag 3 april kunnen liefhebbers van filmbeelden van het oude Nijmegen hun hart ophalen in de Vereeniging. Stichting Nijmegen Blijft in Beeld heeft samen met Radboud Erfgoed een film gemaakt over de honderd jaar bestaande Radboud Universiteit...

Zotero logo

Online Zotero workshop (EN/NL)

Zotero, de open source referentie-software, bespaart je veel tijd in het refereren en beheren van je literatuur! In deze workshop leer je in een uurtje om Zotero optimaal te gebruiken.