Onderzoekers
Onderzoekers

Onderzoekers

Op deze pagina vind je als onderzoeker alle informatie die je nodig hebt voor jouw werk in het onderzoek van de Radboud Universiteit.

Nieuws voor onderzoekers

Muffins

7 nieuwe projectvoorstellen goedgekeurd

Deze week werden 7 nieuwe projectvoorstellen goedgekeurd door de stuurgroep. Een feestelijk moment, want dat betekent dat ze in september van start kunnen! Lees hier meer over de 7 nieuwe projecten.

Alexander Hoischen

Alexander Hoischen benoemd tot hoogleraar Genomic technologies for immune-mediated and infectious diseases

Geneticus Alexander Hoischen is benoemd tot hoogleraar Genomic technologies for immune-mediated and infectious diseases aan het Radboudumc / de Radboud Universiteit. Hoischen zoekt naar de genetische oorzaken van zeldzame erfelijke afweerstoornissen.

Erkennen en Waarderen barometer

Resultaten eerste Erkennen & Waarderen cultuurbarometer

De resultaten van de eerste Erkennen & Waarderen cultuurbarometer, die in het begin van 2024 is uitgevoerd, zijn bekend. Met behulp van de Erkennen & Waarderen cultuurbarometer is het mogelijk om de voortgang van het programma te volgen.

Evenementen voor onderzoekers

Moestuin Radboud

Community Garden - meeting each other

On Thursday 27 June, 12:00 – 14:00, you can get a brief tour in the garden. We’ll have lunch together (bring you own!) and discuss ideas for during and after the summer holidays. And of course you can get to work with weeding and watering.

Carla Haelermans en Eliane Segers in gesprek over het focusgebied Pedagogiek & Didactiek

NOLAI Wrap Up

Partners van NOLAI en geïnteresseerden uit onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven zijn welkom op 27 juni 2024 op Landgoed Brakkesteyn, voor een inspirerende ontmoeting met NOLAI.

Platformdag 2024

IvOC Platformdag 2024: Trauma & Healing

IvOC geeft een uniek symposium over Trauma & Healing op vrijdag 28 juni 2024. Michael Bakker, Sanneke Brouwers en Petre Maican vertellen hoe mensen omgaan met trauma om het leven weer op te pakken.