Onderzoekers
Onderzoekers

Onderzoekers

Op deze pagina vind je als onderzoeker alle informatie die je nodig hebt voor jouw werk in het onderzoek van de Radboud Universiteit.

Nieuws voor onderzoekers

Gemeentehuis

Integriteit van burgemeesters en raadsleden soms lastig te toetsen

Van burgemeesters, raadsleden en andere ambtsdragers verwachten we dat ze integer en onafhankelijk handelen: daarvoor zijn zelfs verschillende regels vastgelegd in de wet. Maar hoe toetsen we integriteit, en hoeveel bescherming biedt de wet?

A person looking at their phone and laptop.

Inloggen in BASS verandert per 26 februari

Vanaf maandag 26 februari wordt het makkelijker en veiliger om in te loggen in BASS. Vanaf dan log je in met je nieuwe Radboudaccount en moet je je extra authentiseren.

Man met stressbal in zijn hand

Vluchtelingen sneller aan het werk door preventieve zorg voor hun mentale gezondheid

De participatie van vluchtelingen blijft sterk achter bij die van andere migrantengroepen en autochtonen. Om bij deze groep voor een betere arbeidsmarktparticipatie te zorgen, moeten we ons ook richten op hun mentale gezondheid.

Evenementen voor onderzoekers

Een foto van de zonnepanelen op het dak van het Maria Montessorigebouw. In de achtergrond zie je het Erasmusgebouw.

Bijeenkomst SIG Duurzaamheid (27-02)

In deze SIG richten de deelnemers zich op vragen die draaien om de relatie tussen onderwijs, duurzaamheid (gedefinieerd als zorg voor alle vormen van leven) en duurzame ontwikkeling.

Natuurkunde studenten maken samen opdrachten

PPO-Inspiratiesessie

Om studenten goed voor te bereiden op de toekomst is het ontwikkelen van een persoonlijke en professionele identiteit cruciaal. We kijken op 29 februari naar inspirerende opdrachten waarmee studenten leren te reflecteren op hun eigen ontwikkeling.

Groep studenten aan het werk buiten op de campus

Startbijeenkomst SIG Academische (Leer)gemeenschappen

Leren in community’s werkt! Op 7 maart 2024 wordt de Special Interest Group Academische (Leer)gemeenschappen gelanceerd. Ben jij geïnteresseerd en/of wil je iets bijdragen aan dit initiatief? Meld je dan aan voor de startbijeenkomst.