Data Science

Er zijn meerdere faciliteiten op het gebied van Data Science aan de Radboud Universiteit. Een voorbeeld is het Global Data Lab, bij het Institute for Management Research, een onafhankelijk onderzoeks- en datacentrum.

Global Data Lab

Het Global Data Lab (GDL) is een onafhankelijk data- en onderzoekscentrum van Faculteit der Managementwetenschappen. Het lab heeft gegevens van honderden huishoudonderzoeken over bijna elk ontwikkelingsland.

Meer informatie

MKB Datalab Oost

MKB Datalab Oost helpt het MKB en (semi-)overheidsinstellingen waarde te halen uit hun data met de inzet van masterstudenten van Radboud Universiteit en Universiteit Twente. Studenten Artificial Intelligence en Data Science gaan onder professionele begeleiding van universitair docenten aan de slag met vraagstukken vanuit midden en kleinbedrijf en (semi-)overheidsinstellingen. De inspiratiesessies en workshops dienen om het MKB en (semi-)overheidsinstellingen te helpen bij het verkennen en identificeren van mogelijke data- of AI-vraagstukken.

Meer informatie
 

Contact & toegang

Voor meer informatie over de hoogwaardige computerfaciliteiten of verzoeken tot toegang, neem contact op met ing. Ronny Wichers Schreur. Je kunt ook contact opnemen met de centrale coördinatie van Radboud Research Facilities via info [at] radboudresearchfacilities.nl.

Neem voor meer informatie over Global Data Lab contact op met Aaron van Geffen, medewerker Research Services, via aaron.vangeffen [at] ru.nl.