Onderzoekspartners vinden

Wil je je aansluiten bij een consortium of zoek je juist partners voor jouw consortium? Er zijn allerlei manieren om onderzoekspartners te vinden. 

1. Contact met Grant Support Experts

Allereerst kun je contact opnemen met de Grant Support Experts van Academic Affairs en de faculteiten. Zij kunnen je adviseren en ondersteunen bij het vinden of het samenstellen van een consortium.

Radboud Grant Support Experts 

2. Portaal financiering en aanbestedingen

Op het portaal financiering en aanbesteding van de Europese Commissie kun je de Partner Search Tool gebruiken.

Wanneer de calls geopend zijn kun je berichten laten plaatsen onder ieder onderwerp. Zo kun je je expertise aanbieden of juist laten weten dat je nog partners zoekt om bij jouw project aan te sluiten. Neem contact op met collaborate [at] ru.nl (collaborate[at]ru[dot]nl) om een bericht te laten plaatsen.

3. Bekijk H2020 projecten

Waarschijnlijk zijn er in KP7/H2020 projecten gefinancierd die aansluiten bij het idee van jouw voorstel voor Horizon Europe. Deze projecten geven veel informatie over ervaren partners op jouw onderzoeksgebied. Je kunt meer informatie over H2020-projecten vinden op deze websites:

4. Overige online middelen

Er zijn ook een aantal online middelen die je kunnen helpen bij het vinden van onderzoekspartners. De pagina van de Europese Commissie over het zoeken van onderzoekspartners is een geschikt startpunt. Onderstaande pagina's zijn eveneens handig.

  • Crowdhelix:
    Op dit platform kun je zoeken naar samenwerkingsmogelijkheden, een bericht plaatsen over je eigen onderzoek en je aansluiten bij communities over specifieke onderwerpen. 
  • ResearchGate
    ResearchGate is het professionele netwerk voor wetenschappers en onderzoekers. Meer dan 20 miljoen leden van over de hele wereld gebruiken het om onderzoek te delen, te ontdekken en te bespreken.
  • European Enterprise Network:
    Zoek in de database naar R&D aanvragen van bedrijven wereldwijd om een match te vinden voor jouw expertise.

Contact

Heb je een vraag? Neem contact op: