Radboud Excellence Hospitality Team

Het Radboud Excellence Hospitality Team heeft als doel de fellows en hoogleraren van het Radboud Excellence Initiative te helpen met elk aspect van hun verhuizing naar en verblijf in Nederland. We assisteren de laureaten bij hun 'onboarding', bij zaken als huisvesting, immigratie, registratie, enzovoorts. We streven er ook naar om te helpen met andere zaken die zich kunnen voordoen tijdens hun verblijf in Nijmegen.

We werken nauw samen met de HR-afdelingen, die de zaken op het gebied van human resources regelen.

Het is van groot belang dat alle gastfellows, hoogleraren en hun gezinnen van de Radboud Universiteit zich welkom voelen en het naar hun zin hebben in Nederland. Dit bereiken we door te anticiperen op eventuele problemen en deze op te lossen voordat ze tot problemen leiden. Ons Hospitality Team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of vragen te stellen namens de fellows en hoogleraren.

Sociaal programma

We organiseren ook een sociaal programma dat de fellows, hoogleraren en hun gezinnen in staat stelt om het beste uit hun tijd in Nijmegen te halen. We organiseren bijvoorbeeld excursies naar culturele bezienswaardigheden en organiseren regelmatig sociale evenementen. Voorbeelden van eerdere uitjes zijn rondleidingen door het parlement, het Rijksmuseum en de Nieuwekerk in Amsterdam.

Getting in touch

If you have any questions or comments, please contact us by sending an email or giving us a call. Please address your questions about the nomination procedure to excellence-nominations [at] ru.nl (excellence-nominations[at]ru[dot]nl).

+31 6 52 46 65 84