Initiatieven Erkennen en Waarderen

Op deze pagina vind je alle initiatieven met betrekking tot Erkennen & Waarderen.

Agreement on Reforming Research assessment

Met de Agreement on Reforming Research Assessment sluiten we ons aan bij een internationale coalitie van kennisorganisaties die zich inzet voor het verbeteren van de manier waarop wetenschappelijk onderzoek wordt beoordeeld en gewaardeerd.

Lees meer

Beleidskader loopbaanpaden wetenschapper

Ontwikkelen van een nieuw beleidskader voor de verschillende loopbaanpaden die je als wetenschapper kunt volgen. Hiervoor zijn we op zoek naar wetenschappers die in de klankbordgroep mee willen denken. Meld je aan voor de klankbordgroep: erkennenwaarderen [at] ru.nl (erkennenwaarderen[at]ru[dot]nl)

E-learning Sociale veiligheid voor leidinggevenden

Krijg meer vertrouwen in je vaardigheden om een sociaal veilige werkomgeving te realiseren en om het je makkelijker te maken om je rol als leidinggevende in sociale veiligheid adequaat te vervullen.

Volg de e-learning

FSW - Themacommissies voor E&W

Themacommissies die samen met het programmateam gaan nadenken over concretisering en implementatie van de adviezen betreffende elk van de thema’s.

Lees meer

Kaartspel mmmAcademia

Om het gesprek aan te gaan over erkennen en waarderen aan de Radboud Universiteit is er een dialoogkaartspel ontwikkeld.

Ontdek het kaartspel

Werken op de Radboud Universiteit. Hoe doe ik dat?

In deze nieuwe reeks van verdiepende gesprekken, van Radboud Reflects, over de huidige tijd en je werk gaan medewerkers van de Radboud Universiteit in kleine groepen in gesprek over deze vragen. 

Meer informatie over de lezingen

Terugblik: Goed genoeg zijn in mijn werk. Hoe doe ik dat?