Initiatieven Erkennen en Waarderen

Op deze pagina vind je alle initiatieven met betrekking tot Erkennen & Waarderen.

Werken op de Radboud Universiteit

Werken op de Radboud Universiteit. Hoe doe ik dat?

Wat maakt werken op de Radboud Universiteit zinvol? Ben je trots op je werk? Hoe ga je om met mislukkingen? Hoe belangrijk is een goede relatie met collega’s? En hoe bewaar je een goede balans tussen werk en privé? In deze nieuwe reeks verdiepende gesprekken over de huidige tijd en je werk gaan medewerkers van de Radboud Universiteit in kleine groepen in gesprek over deze vragen. Onder leiding van een gespreksleider van Radboud Reflects ga je op zoek naar vragen achter de dagelijkse praktijk. We gaan niet in op individuele werksituaties, maar we reflecteren op de maatschappelijke tendensen die ook op je werk doorspelen. Kom en denk anders over allerlei thema’s die je werk waarde geven.

Meer informatie over de lezingen

Beluister de podcast met filosoof Evert van der Zweerde 

Agreement on Reforming Research assessment

Met de Agreement on Reforming Research Assessment sluiten we ons aan bij een internationale coalitie van kennisorganisaties die zich inzet voor het verbeteren van de manier waarop wetenschappelijk onderzoek wordt beoordeeld en gewaardeerd.

Lees meer

Beleidskader loopbaanpaden wetenschapper

Ontwikkelen van een nieuw beleidskader voor de verschillende loopbaanpaden die je als wetenschapper kunt volgen. Hiervoor zijn we op zoek naar wetenschappers die in de klankbordgroep mee willen denken. Meld je aan voor de klankbordgroep: erkennenwaarderen [at] ru.nl (erkennenwaarderen[at]ru[dot]nl)

E-learning Sociale veiligheid voor leidinggevenden

Krijg meer vertrouwen in je vaardigheden om een sociaal veilige werkomgeving te realiseren en om het je makkelijker te maken om je rol als leidinggevende in sociale veiligheid adequaat te vervullen.

Volg de e-learning

FSW - Themacommissies voor E&W

Themacommissies die samen met het programmateam gaan nadenken over concretisering en implementatie van de adviezen betreffende elk van de thema’s.

Lees meer

Kaartspel mmmAcademia

Om het gesprek aan te gaan over erkennen en waarderen aan de Radboud Universiteit is er een dialoogkaartspel ontwikkeld.

Ontdek het kaartspel