Een nieuwe website

Onze website is vernieuwd. We verwachten dat je zo sneller vindt waar je naar op zoek bent en sneller antwoord hebt op je vraag. Nog niet alle informatie is te vinden op de nieuwe website. Daarom werken de nieuwe en oude website nog een tijdje naast elkaar.

Wat betekent dit?

  • We hebben tijdelijk 2 actieve websites (oud en nieuw).
  • De nieuwe website is in ontwikkeling en is dus nog niet perfect.
  • De komende tijd werken we aan het stapsgewijs overzetten van alle resterende informatie van de oude naar de nieuwe site. 

Heb je feedback? Vertel het ons!

Oude vs. nieuwe website

Omdat de oude website zeer omvangrijk is (meer dan 150.000 pagina's), gaan we live met een eerste deel van onze informatie. Daarom verwijzen we op de nieuwe website nog een tijd door naar de oude site. De verbinding tussen de oude en nieuwe website is een complexe puzzel. Dat kan af en toe voor problemen zorgen, die lossen we zo snel mogelijk op!

De volgende fase

Mogelijk functioneert vanaf het moment van lancering nog niet alles zoals verwacht, maar daar werken we natuurlijk wel naartoe. Zo werken we bijvoorbeeld hard aan het optimaliseren van de interne zoekfunctie, lossen we schoonheidsfoutjes op en verwerken we jullie feedback.  

Daarnaast werken we aan het overzetten van de overige informatie. Zo wordt de nieuwe website steeds vollediger en zal de oude website straks niet meer nodig zijn. Het doel: een klantvriendelijke website waarbij de behoeften van de gebruiker centraal staan.  

Contact