Twee websites

De Radboud Universiteit heeft op dit moment twee websites. Een oude en een nieuwe. Nog niet alle informatie die op de oude website staat, is te vinden op de nieuwe website. Daarom werken de nieuwe en oude website nog een tijdje naast elkaar.

Wat betekent dit?

  • We hebben tot alle informatie is beoordeeld en overgezet 2 actieve websites (oud en nieuw).
  • De nieuwe website is in ontwikkeling en is dus nog niet perfect.
  • We werken aan het stapsgewijs overzetten van alle resterende informatie van de oude naar de nieuwe site. 

Heb je feedback? Vertel het ons!

Oude vs. nieuwe website

Omdat de oude website zeer omvangrijk is (meer dan 150.000 pagina's), zetten we informatie stapsgewijs over naar de nieuwe website. Een groot deel is al over, maar nog niet alles. Daarom verwijzen we op de nieuwe website soms nog door naar de oude site. De verbinding tussen de oude en nieuwe website is een complexe puzzel. Dat kan af en toe voor problemen zorgen, die lossen we zo snel mogelijk op!

Waar zijn we mee bezig?

Daarnaast werken functionaliteiten van de nieuwe website soms nog niet zoals verwacht, maar daar werken we natuurlijk wel naartoe. Zo werken we bijvoorbeeld hard aan het optimaliseren van de interne zoekfunctie, lossen we schoonheidsfoutjes op en verwerken we jullie feedback.  

Daarnaast werken we aan het beoordelen en overzetten van de informatie op de oude website. Zo wordt de nieuwe website steeds vollediger en zal de oude website straks niet meer nodig zijn. Het doel: een klantvriendelijke website waarbij de behoeften van de gebruiker centraal staan.  

Contact