Werkcafé EOS
Werkcafé EOS

InWork Elinor Ostromgebouw

Werkomgeving Campus & Facilities
Tijdsduur
2021 tot 2024
Projecttype
Organisatorisch / HR
Organisatieonderdeel
Campus & Facilities

De werkomgeving van Campus & Facilities op de derde verdieping van het Elinor Ostromgebouw en in het Gymnasion (Sport & Cultuur) kreeg een metamorfose. De (fysieke) indeling en inrichting van de werkomgeving stimuleren samenwerking en ontmoeting en bieden individuele keuzevrijheid. 

Je bent niet  gebonden aan een specifieke plek, maar je hebt vrijheid om te kiezen waar je je werk het beste kunt doen. Je kiest de werkplek die past bij de activiteit van het moment. Die werkplek kan op de campus zijn maar je kunt ook vanuit een andere locatie werken. Met je team en je leidinggevende kun je afspraken maken over hoe, waar en wanneer je werkt. Meer informatie over duurzaam werken, de  beschikbare faciliteiten voor de thuiswerkplek en de regeling hybride werken vind je hier: Radboud Duurzaam Werken.

Uitgangspunten InWork Campus & Facilities

  1. De nieuwe werkomgeving bevordert het werkplezier en de energie.
  2. Medewerkers kiezen zoveel mogelijk zelf de werkplek en de werklocatie op basis van hun activiteiten en behoeften.
  3. Collega’s moeten elkaar kunnen vinden en contacten.
  4. De ruimte die nodig is om meer keuze te bieden creëren we door waar mogelijk afstand te doen van eigen (persoonsgebonden) werkplekken.
  5. Waar mogelijk maken we duurzame keuzes.

De nieuwe werkomgeving van Campus & Facilities werd in januari 2024 opgeleverd. Er is ruimte voor ontmoeting, (creatief) samenwerken, individueel werken en werken in stilte.

Werkomgeving Campus & Facilities EOS 3e verdieping

Contactinformatie

Communicatie-cf@ru.nl