Hulp bij schrijven voor promovendi

Bekijk van welke gratis schrijfhulp je gebruik kunt maken als promovendus bij de Radboud Universiteit.

Gesprek met een promovendi-schrijfcoach

Heb je schrijfvragen waar je tijdens je promotietraject tegenaan loopt? Maak dan een afspraak met een schrijfcoach van Radboud Writing Lab.

Als promovendus van de Radboud Universiteit of het Radboudumc heb je per jaar recht op vijf gratis gesprekken met een schrijfcoach van 45 minuten. Je schrijfcoach promoveert zelf ook, maar dan in een ander vakgebied. Dit maakt het gesprek gelijkwaardig en laagdrempelig. Het gesprek kan zowel op de campus als online plaatsvinden.

Dit doet een schrijfcoach niet

 

Tekstcorrectie

Een schrijfcoach kijkt geen teksten na. Als je je tekst wil laten proeflezen of controleren, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Radboud in'to Languages.

Vakinhoud

Een schrijfcoach kijkt niet mee op de inhoud van je onderzoek; dat blijft het domein van je begeleiders.

Methodologie

Een schrijfcoach helpt niet bij het opzetten en analyseren van je onderzoeksmethode en statistieken. Methodologie valt buiten het domein van schrijfcoaching.

Online Writing Days

De voortgang van je PhD-project kan onder druk komen te staan als je er steeds meer neventaken bij krijgt. Met een online Writing Day geef je je proefschrift weer een flinke boost!

Deelname aan de Writing Days is gratis. Als promovendus mag je zo vaak meedoen aan een Writing Day als je wilt. De voertaal is Engels.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met het Radboud Writing Lab.

Of meld je aan voor onze writinglab [at] ru.nl (subject: Aanmelden%20nieuwsbrief%20Writing%20Lab, body: Graag%20wil%20ik%20me%20aanmelden%20voor%20de%20nieuwsbrief%20van%20het%20Radboud%20Writing%20Lab.%20) (nieuwsbrief)

024 - 361 00 77

Contactafdeling