Campuspsycholoog

Ervaar jij veel stress en spanning in relatie tot je werk? Of voel je je regelmatig angstig of somber en beperkt jou dit in je functioneren? Onze campuspsycholoog helpt je met privé- en/of werkgerelateerde problemen die leiden tot werkgerelateerde gezondheidsklachten.

Intake aanvragen

Heb je last van deze of soortgelijke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en vraag een intake aan. Op basis van intake wordt verdere doorstroom bepaald.

campuspsycholoog [at] ru.nl (aanvragen intake)class="btn btn--secondary"

Informatie consulten

  • Toegankelijk voor alle medewerkers;
  • Je hebt recht op maximaal 10 consulten;
  • Consulten zijn op de campus of in overleg online;
  • Er zijn geen kosten aan verbonden;
  • Gesprekken zijn vertrouwelijk.

Let op: als jij een promovendus bent met een contract bij Radboudumc, neem dan contact op met de Arbo- en Milieudienst (AMD).

foto campuspsycholoog Anoeshka

“Ik ben opgeleid als Arbeid- en Organisatiepsycholoog en ik heb jaren gewerkt bij een bureau voor bedrijfspsychologie, waar werd gewerkt aan duurzame inzetbaarheid. Als freelancer doe ik dit werk nog steeds voor een aantal uurtjes in de week. Ook ben ik werkzaam geweest bij een Arbodienst, wat erg helpend is indien er reeds sprake van een ziekmelding. Naast mijn taken als psycholoog, ben ik ook als freelancer werkzaam in het onderwijs; ik geef zo’n drie keer per maand les aan studenten Toegepaste Psychologie en ik beoordeel onderzoeksvoorstellen ten behoeve van scripties.”