Campuspsycholoog

Ervaar jij veel stress en spanning in relatie tot je werk? Of voel je je regelmatig angstig of somber en beperkt jou dit in je functioneren? Onze campuspsychologen helpen je met privé- en/of werkgerelateerde problemen die leiden tot werkgerelateerde gezondheidsklachten.

Intake aanvragen

Heb je last van deze of soortgelijke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en vraag een intake aan. Op basis van intake wordt verdere doorstroom bepaald. Op dit moment is het druk met aanmeldingen, waardoor er een wachtlijst is. Het kan daarom iets langer duren voordat er een intake kan worden ingepland.

campuspsycholoog [at] ru.nl (aanvragen intake)

Informatie consulten

  • Toegankelijk voor alle medewerkers;
  • Je hebt recht op maximaal 10 consulten;
  • Consulten zijn op de campus of in overleg online;
  • Er zijn geen kosten aan verbonden;
  • Gesprekken zijn vertrouwelijk.

Let op: als jij een promovendus bent met een contract bij Radboudumc, neem dan contact op met de Arbo- en Milieudienst (AMD).

Onze campuspsychologen

foto campuspsycholoog Anoeshka

Anoeshka Soedamah
“Ik ben opgeleid als Arbeid- en Organisatiepsycholoog en ik heb jaren gewerkt bij een bureau voor bedrijfspsychologie, waar werd gewerkt aan duurzame inzetbaarheid. Als freelancer doe ik dit werk nog steeds voor een aantal uurtjes in de week. Ook ben ik werkzaam geweest bij een Arbodienst, wat erg helpend is indien er reeds sprake van een ziekmelding. Naast mijn taken als psycholoog, ben ik ook als freelancer werkzaam in het onderwijs; ik geef zo’n drie keer per maand les aan studenten Toegepaste Psychologie en ik beoordeel onderzoeksvoorstellen ten behoeve van scripties.”

Foto campuspsycholoog Noud de Rooij

Noud de Rooij
“Ik ben campuspsycholoog sinds maart 2023. Afgestudeerd aan de Radboud Universiteit waar ik een bachelorsdiploma in de Arbeids- er Organisatiepsychologie heb behaald en een master in Gedragsverandering. Ik heb veel ervaring in kortdurende behandeling van mensen met aanhoudende/chronische pijn- en of vermoeidheidsklachten. Dit altijd middels een holistische insteek waar lichaam en omgevingsinvloeden altijd in worden meegenomen. Tevens ben ik werkzaam geweest als jobcoach, gericht op mensen die vanuit uiteenlopende redenen vastliepen in hun arbeidzaam functioneren”.    

Petra Schneijdenberg, campuspsycholoog

Petra Schneijdenberg

“Ik ben Arbeid- en organisatiepsycholoog en per 1 november 2023 werkzaam als Campuspsycholoog bij de Radboud Universiteit. De eerste jaren van mijn carrière heb ik gewerkt in het bedrijfsleven en heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van ontwikkelings-, verbeter- en verzuimtrajecten. Daarna heb ik de stap terug naar mijn roots gemaakt als A&O-psycholoog. Tijdens deze begeleidingstrajecten lag de focus op voorkomen van uitval en ondersteunen van re-integratieprocessen. De belangrijkste thema’s daarin waren stress, burn-out en vitaliteit”.