​​​​​​​Onderwijsruimte reserveren

Onderwijszalen bevinden zich over de hele campus en worden normaliter gereserveerd door de roosteraars van de faculteiten. Als je buiten het reguliere onderwijsprogramma een zaal wilt reserveren kan dat via onderstaande link.

Onderwijsruimte reserveren

Reserveer je voor de eerste keer zelf een zaal? In de handleiding onderaan deze pagina (onder 'downloads') lees je hoe het werkt.

Heb je vragen over het reserveren van onderwijsruimtes? Neem dan contact op met zaalreservering-cf [at] ru.nl.
Wil je toegang tot het reserveringssysteem? Stuur dan een autorisatieverzoek mail naar roosterhelpdesk [at] ru.nl (roosterhelpdesk[at]ru[dot]nl )en jouw verzoek wordt in behandeling genomen.

Tarieven

Voor de tarieven wordt een onderscheid gemaakt in tarieven voor internen (o.v.v. een kostenplaatsnummer) en voor externen (o.v.v. een factuuradres). Je betaalt altijd voor de volledige capaciteit van de zaal, ongeacht het daadwerkelijk aantal personen. De uurtarieven per ruimte vind je in de zalenlijst (pdf) onderaan deze pagina.  

Annuleringstermijn 

Je kunt een zaalreservering kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de gereserveerde datum. Dezelfde annuleringstermijn geldt ook voor tentamens in de Sporthallen en het Comeniusgebouw.

  • Roosteraars annuleren zelf in het roostersysteem.
  • Reserveringen die je via Room Booking hebt gemaakt annuleer je zelf.
  • Heb je de reservering niet zelf via Room Booking gemaakt? Dan dien je een verzoek tot annulering altijd per mail te doen: zaalreservering-cf [at] ru.nl. Je ontvangt altijd een bevestiging van de annulering per e-mail.

Audiovisual services 

Heb je extra media-apparatuur nodig dan standaard aanwezig is in de zaal? Neem dan contact op met Audiovisual Services.

Onderwijsruimte reserveren als studentenvereniging

Studentenverenigingen kunnen voor diverse activiteiten een onderwijsruimte reserveren. Kijk voor meer informatie in de studentenregeling

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met:

Contactafdeling