Telefoons

Als medewerker kun je gebruikmaken van vaste en/of mobiele telefoons. Met vragen over de mogelijkheden bij jouw faculteit of dienst kun je terecht bij jouw telefooncontactpersoon. Het overzicht van de telefooncontactpersonen per organisatieonderdeel vind je in de producten- en dienstencatalogus in Topdesk.

Vaste telefoon

Met vaste telefoons kun je standaard bellen binnen Nederland en naar 06-nummers. Hierbij geldt ‘fair use policy’. Dit betekent dat je je telefoon alleen gebruikt wanneer dat nodig is voor je werkzaamheden.

Mobiele telefoon

Met je mobiele telefoon kun je standaard (onbeperkt) bellen binnen Nederland en een groot deel van Europa. Het datagebruik is 5GB per maand. Bekijk voor welke landen dit geldt.

Er is ook een sim-kaart beschikbaar voor data-gebruik op je laptop of mobiel.

Aanvullende mogelijkheden

Voor vaste en mobiele telefoon zijn er extra mogelijkheden. Volg de handleiding om van deze mogelijkheden gebruik te maken. 

Vaste telefoon

Op de website van Mitel vind je meer informatie over de modellen 5312 en 5340.

Sommige dingen zoals meerdere nummers op je telefoon of een groepsschakeling kun je niet zelf instellen. Neem daarvoor contact op met de telefooncontactpersoon van je afdeling. 

Mobiele telefoon 

In de handleiding van Odido vind je meer informatie over functietoegangscodes op je mobiele telefoon.

Sneltoetsen instellen Mitel 5340

Sneltoetsen instellen Mitel 5312

Functietoegangscodes

Functietoegangscodes Odido

Functietoegangscodes kun je gebruiken voor het instellen van services via de telefoon, zoals activeren of deactiveren van doorschakelingen, zonder op Mijn Odido in te loggen.

Zone indeling 2023.pdf