Student inhuren

Je kunt studenten inhuren voor werkzaamheden op je afdeling of in je onderzoeksproject. Meestal kan een student snel voor je aan de slag.

Student plaatsen

Je moet een student laten plaatsen voordat de student begint met werken voor Campus Detachering. Zij stellen een arbeidsovereenkomst op. Als je hiertoe bevoegd bent binnen jouw eenheid, kun je via het CD Online (flexportal.eu) Portal een aanvraag indienen bij Campus Detachering. Wanneer je hiervoor (nog) niet bevoegd bent, kan je contact opnemen met de aanvraagbevoegde collega binnen jouw eenheid voor het indienen van een plaatsingsaanvraag of het toekennen van de gewenste autorisatie. 

Vacature uitzetten

* Verplicht veld

Als je hiertoe bevoegd bent binnen jouw eenheid, kun je via dit formulier een vacature uitzetten bij Campus Detachering.

Gegevens vacature

Datum waarop vacature wordt opengesteld.
Datum waarop vacature vervalt; de vacature wordt automatisch verwijderd van de vacaturesite.

Arbeidsvoorwaarden

De salarisschalen en bijbehorende tarieven staan in CD Online onder Documenten. Desgewenst kunnen we deze ook per email naar je toesturen.

Jeugdloon toepassen (jonger dan 21 jaar)?

Buitenlandse student

Buitenlandse studenten moeten een zorgverzekering hebben, voordat zij in Nederland mogen werken. Een studentenverzekering is niet dekkend. Campus Detachering kan de student hierover meer informatie geven. Sommige studenten hebben ook een tewerkstellingsvergunning nodig. Campus Detachering vraagt dit aan.

Tarieven

Campus Detachering hanteert scherpe tarieven waardoor het ook financieel aantrekkelijk is studenten in te zetten. Neem contact op voor een overzicht van de salarisschalen en tarieven.

U kunt de tarieven ook vinden in CD Online.

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met: 

Contactafdeling