Interieurbeplanting

Planten en groen dragen bij aan een prettige werk- en studieomgeving. De interieurbeplanting in de campusgebouwen wordt verzorgd door Donker Interieur; de leverancier waarmee de Radboud Universiteit in juli 2022 een overeenkomst heeft gesloten.

Wil je de werkomgeving van jouw afdeling of faculteit aantrekkelijk inrichten met meer planten? Donker Interieur adviseert over de verschillende soorten planten die geschikt zijn voor de betreffende omgeving. Een adviseur komt ter plaatse om te zien hoe de omstandigheden in de verschillende ruimtes zijn. Komt de plant terecht in een lichte ruimte of is de plant juist bedoeld om een donkere hoek op te fleuren? Is er sprake van tocht vanwege een deur die continu open staat of is het een warme ruimte? Dit soort omgevingsfactoren hebben invloed en bepalen mede of een plant goed of minder goed zal groeien.

Voorwaarden

  • Alle interieurbeplanting wordt geleverd en verzorgd Donker Interieur. Het is niet de bedoeling dat medewerkers een eigen plant meebrengen naar kantoor. Niet alleen is er, vanwege de flexibele aanwezigheid van medewerkers, geen garantie op een goede verzorging, maar ook de kwaliteit van de eigen plant is niet gegarandeerd. Mogelijk aanwezige schimmels kunnen luchtweg- en oogklachten veroorzaken en de beplanting van Donker Interieur besmetten.
  • Een aanvraag voor interieurbeplanting betreft altijd beplanting voor een afdeling, verdieping of gebouw. Een aanvraag voor één plant op een specifiek bureau wordt niet in behandeling genomen.
  • Aanvraagbevoegd zijn leidinggevenden, afdelingshoofden en gebouwbeheerders; alleen zij kunnen een aanvraag voor interieurbeplanting doen. Wil jij als medewerker graag meer planten in de werkomgeving? Bespreek het met je leidinggevende.
  • De aanvrager is verantwoordelijk voor de kosten van de interieurbeplanting, de verzorging en het onderhoud.

Aanschaf en onderhoud

De aanvrager ontvangt na het bezoek van de adviseur een offerte met een plan voor de interieurbeplanting en het onderhoud na plaatsing. Het betreft een volledig servicepakket, de gebruikers hebben er geen omkijken naar.

Aanvraag

Een aanvraag voor interieurbeplanting kan via e-mail naar het Service Centre.

Om de aanvraag in behandeling te kunnen nemen is onderstaande informatie noodzakelijk.

  • Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de aanvrager
  • Kostenplaats
  • Indicatie van het beschikbare budget

Doorlooptijden

  • Bezoek adviseur Donker Interieur: binnen 2 weken na indiening van de aanvraag.
  • Verzending offerte: binnen 3 weken na de afspraak met de adviseur. Afhankelijk van de grootte van het project.
  • Levering en plaatsing planten: binnen 10 weken na opdrachtverstrekking Afhankelijk van de grootte van het project.

 

Contact

Contactafdeling