Ruimte reserveren

Als je een ruimte nodig hebt voor een vergadering of een bijeenkomst, kun je een ruimte reserveren. Een ruimte van je afdeling reserveer je zelf via Outlook. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ruimte buiten afdeling

Een ruimte die niet bij je afdeling hoort, kun je reserveren via de Self-service. Je kunt tot 2 werkdagen van tevoren reserveren. Aan het reserveren van ruimtes buiten je afdeling zijn soms kosten verbonden. De kosten zie je in de Self-service.

Ruimte reserveren

Je reservering wordt beoordeeld. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als je reservering geaccepteerd is. In de Self-service herken je dit aan de toevoeging ‘gereserveerd’. Als je binnen 2 dagen een ruimte nodig hebt, neem dan contact op met reserveringsbureau-cf [at] ru.nl.

Onderwijsruimte reserveren

Onderwijszalen bevinden zich over de hele campus en worden normaliter gereserveerd door de roosteraars van de faculteiten. Als je buiten het reguliere onderwijsprogramma een zaal wilt reserveren kan dat via onderstaande link. 

Onderwijsruimte reserveren

De Aula

Voor het reserveren van de ruimten in de Aula voor congressen en andere bijeenkomsten kun je direct contact opnemen met het Bureau van de Pedel.

Theaterzaal C

Theaterzaal C is een professioneel ingerichte theaterzaal in het Elinor Ostromgebouw van de Radboud Universiteit. Lees hier meer over de faciliteiten en het reserveren van Theaterzaal C. 

Horeca ruimte reserveren

Wil je een horeca ruimte zoals het CultuurCafé of sportsbar The Yard reserveren voor bijvoorbeeld een borrel of een receptie? Neem dan contact op met het reserveringsbureau via reserveringsbureau-cf [at] ru.nl.

Downloads

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met:

Contactafdeling