Skylounge en vergaderzalen Erasmusgebouw

Steeds vaker komen medewerkers en studenten het uitzicht bewonderen vanaf de 20e etage van het Erasmusgebouw. De skylounge en de vergaderzalen bieden een prachtig uitzicht over de campus en Nijmegen.

Vergaderzalen

Er zijn twee vergaderzalen beschikbaar om te reserveren. Beide zalen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een prettige omgeving voor een vergadering.
Zaalhuur is inclusief onbeperkt koffie en thee, fles mineraalwater, koekjes van De Koekfabriek en handfruit. Overige catering dient apart aangevraagd te worden.

Zaalcapaciteit en huurtarief:

  • Zaal 20.27: 22 personen, € 107,50 per uur
  • Zaal 20.26: 12 personen, € 82,50 per uur

Reserveringen

Het reserveren van de vergaderzalen gaat bij voorkeur via de Self Service. Als dit niet mogelijk is kan je reserveren via het Service Centre (reserveringsbureau-cf [at] ru.nl (reserveringsbureau-cf[at]ru[dot]nl)).

Skylounge

De skylounge is in een hoek van het gebouw gesitueerd. Er zijn gemakkelijke fauteuils en banken en er is een pantry. De skylounge is overdag een openbare ruimte maar van 17.00-19.00 uur is de skylounge eventueel te reserveren voor bijvoorbeeld recepties en afscheidsbijeenkomsten. De beschikbaarheid wordt altijd afgestemd met vergaderingen die er op dat moment zijn.
 

Skylounge Erasmusgebouw

Contact

Neem  contact op met het Service Centre via reserveringsbureau-cf [at] ru.nl (reserveringsbureau-cf[at]ru[dot]nl) voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contactafdeling