Vergaderruimte reserveren

Als je een ruimte nodig hebt voor een vergadering of een bijeenkomst, kun je een ruimte reserveren. Een ruimte van je afdeling reserveer je zelf via Outlook of, zoals geldt voor sommige afdelingen, via de Self-service. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ruimte buiten afdeling

Een ruimte die niet bij je afdeling hoort, kun je reserveren via de Self-service. Je kunt tot 2 werkdagen van tevoren reserveren. Aan het reserveren van ruimtes buiten je afdeling zijn soms kosten verbonden. De kosten zie je in de Self-service.

Ruimte reserveren

Representatieve ruimte reserveren

Reserveer je een representatieve ruimte, bijvoorbeeld in Soeterbeeck, Huize Heyendael of de Skylounge, dan wordt je reservering eerst beoordeeld. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als je reservering geaccepteerd is. In de Self-service herken je dit aan de toevoeging ‘gereserveerd’. 

Heb je binnen 2 dagen een ruimte nodig in een horeca-locatie, Huize Heyendaal, Soeterbeeck of de 20e verdieping van het Erasmusgebouw? Neem dan contact op met reserveringsbureau-cf [at] ru.nl (reserveringsbureau-cf[at]ru[dot]nl).

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met:

Contactafdeling