Apps

De Radboud Universiteit heeft verschillende apps. Deze apps zijn te downloaden via Google Play en de App Store van Apple.

Korting Personeelsvereniging Radboud

Snel zoeken naar de leveranciers die korting geven aan de leden van de Personeelsvereniging Radboud. Voor meer informatie neem contact op met info [at] pvradboud.nl (info[at]pvradboud[dot]nl).

Radboud University Intls

Gericht op aankomende internationale bachelor-, master-, exchange-, PhD- en Radboud Summer School-studenten en medewerkers met informatie over toelating, accommodatie en visum. Voor meer informatie neem contact op met study-information [at] ru.nl (study-information[at]ru[dot]nl).

Radboud Introductie

Een app voor nieuwe studenten over de Radboud Introductie in augustus, met informatie over het programma, de locaties, FAQ's, contactgegevens en partners. Voor meer informatie neem contact op met events [at] ru.nl (events[at]ru[dot]nl).

Radboud Sportcentrum

De officiële app voor klanten (medewerkers, studenten en particulieren) van het Radboud Sportcentrum (RSC) biedt de mogelijkheid tot in- en uitschrijven voor activiteiten, een persoonlijke agenda en een actuele weergave van de drukte in de fitnessruimte. Voor meer informatie neem contact op met secretariaat [at] rsc.ru.nl (secretariaat[at]rsc[dot]ru[dot]nl).