Student inhuren

Je kunt studenten inhuren voor werkzaamheden op je afdeling of in je onderzoeksproject. Meestal kan een student snel voor je aan de slag.

Student plaatsen

Je moet een student laten plaatsen voordat de student begint met werken voor Campus Detachering. Zij stellen een arbeidsovereenkomst op. Er zijn twee manieren om een student te plaatsen:

1. Je hebt al een student gevonden en moet alleen de plaatsing regelen.

* Verplicht veld

Als je hiertoe bevoegd bent binnen jouw eenheid, kun je via dit formulier een plaatsingsaanvraag uitzetten bij Campus Detachering.

Gegevens aanvrager

Gegevens plaatsing

Salaris

De salarisschalen en bijbehorende tarieven staan in CD Online onder Documenten. Desgewenst kunnen we deze ook per email naar je toesturen.

Jeugdloon toepassen (jonger dan 21 jaar)?

Urenbudget

Gegevens kandidaat/kandidaten

Let op: als de student niet uit de EER of Zwitserland komt, moeten we waarschijnlijk een Tewerkstellingsvergunning (TWV) aanvragen. Je dient dit aan te geven voor de naam onderaan dit formulier.

Vul in: voornaam en achternaam; geboortedatum; Radboud-emailadres; telefoonnummer in van elke kandidaat. Voorbeeld: Campus Detachering; 15-09-2023; info [at] cd.ru.nl; 024-3655999.

Voorzieningen

Op jouw verzoek kunnen wij een E-nummer aanmaken voor de student waarmee deze kan inloggen op een pc. De studenten ontvangen een e-mail op het opgegeven e-mailadres met daarin hun E-nummer en een link om hun account te activeren. 

Je moet wel een account aanvragen voor de medewerker om van een pc en de specifieke mappen van de afdeling gebruik te kunnen maken, hiervoor is Campus Detachering niet geautoriseerd.

Wil je iemand toegang geven tot het netwerk neem dan contact op met de ICT Helpdesk. Met het E-nummer kan de nieuwe medewerker worden aangemeld.

2. Je zoekt een student en zet een vacature uit, waarna de plaatsing geregeld wordt

* Verplicht veld

Als je hiertoe bevoegd bent binnen jouw eenheid, kun je via dit formulier een vacature uitzetten bij Campus Detachering.

Gegevens vacature

Datum waarop vacature wordt opengesteld.
Datum waarop vacature vervalt; de vacature wordt automatisch verwijderd van de vacaturesite.

Arbeidsvoorwaarden

De salarisschalen en bijbehorende tarieven staan in CD Online onder Documenten. Desgewenst kunnen we deze ook per email naar je toesturen.

Jeugdloon toepassen (jonger dan 21 jaar)?

Buitenlandse student

Buitenlandse studenten moeten een zorgverzekering hebben, voordat zij in Nederland mogen werken. Een studentenverzekering is niet dekkend. Campus Detachering kan de student hierover meer informatie geven. Sommige studenten hebben ook een tewerkstellingsvergunning nodig. Campus Detachering vraagt dit aan.

Tarieven

Campus Detachering hanteert scherpe tarieven waardoor het ook financieel aantrekkelijk is studenten in te zetten. Neem contact op voor een overzicht van de salarisschalen en tarieven.

U kunt de tarieven ook vinden in CD Online.

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met: 

Contactafdeling