Eigen nieuwsbrief

Je kunt een eigen nieuwsbrief en andere e-mails in de huisstijl van de Radboud Universiteit versturen. Hiervoor kun je het CRM Microsoft Dynamics of het e-mailprogramma Interspire gebruiken.

CRM

Als je een eigen nieuwsbrief en andere e-mails wilt versturen, gebruik je bij voorkeur het CRM Microsoft Dynamics. Het CRM zorgt ervoor dat je:

●  Communicatie voldoet aan privacywetgeving.

●  Inzicht hebt in welke (andere) mails aan je relaties zijn of worden verstuurd. Zo kun je ervoor zorgen dat je relaties niet overspoeld worden met mails.

●  Meer over je relaties weet en je hen geschikte e-mails kunt sturen.

Daarnaast heeft het CRM een module diehet organiseren van evenementen ondersteunt. Van het versturen van de ‘save the date’- aankondiging, uitnodiging en reminder tot het beheren van aanmeldingen en betalingen.

Kosten

Het gebruik van het CRM en de ondersteuning is gratis. Wel moet er iemand op jouw afdeling tijd krijgen om het CRM te beheren.

Demo

Een beheerder van het CRM geeft op verzoek een digitale rondleiding van 60 minuten in het CRM. Vraag een vrijblijvende demo aan via crm [at] ru.nl ()

Aanmelden

Het duurt 2 - 6 maanden voordat je ben aangesloten op het CRM en gebruik kunt maken van de functionaliteiten. Dit hangt af van je wensen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan via crm [at] ru.nl

E-mailprogramma

Als je eenmalig of op korte termijn een e-mail wilt versturen, kun je gebruikmaken van het e-mailprogramma Interspire. Zorg ervoor dat je voldoet aan de richtlijnen voor nieuwsbrieven en privacy.

Kosten

Het gebruik van het e-mailprogramma is gratis.

Aanmelden

Neem contact op met de webmaster van jouw faculteit of dienst.

Hulp nodig? Neem contact op met:

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.