Lustrumbadge

In 2023 bestaat de Radboud Universiteit 100 jaar. Om dat in de communicatie te laten terugkomen, is er, voor gebruik in het kalenderjaar 2023, een speciale lustrumbadge ontwikkeld. De lustrumbadge wordt gebruikt ter ondersteuning van onze merkpropositie: We zijn al sinds 1923 van betekenis.

De lustrumbadge kun je gebruiken in communicatie over het lustrum

De lustrumbadge is beschikbaar in full-colour of in wit. De gekleurde variant gebruik je op een witte of lichte achtergrond, de witte variant op een donkere of gekleurde achtergrond.

Er is een gekleurde en een witte variant van de lustrumbadge beschikbaar.

Lustrumbadge en het Radboudlogo

Je kunt de lustrumbadge ook gebruiken in combinatie met het logo van de Radboud Universiteit.  Dit gebeurt in een vaste vorm, die je hieronder kunt downloaden.

Het logo van de Radboud Universiteit in combinatie met de lustrumbadge

Gebruik

De lustrumbadge gebruik je alleen in het kalenderjaar 2023 én binnen huisstijl van de universiteit. Dit doe je als volgt:

  • Plaats de lustrumbadge op middelen die betrekking hebben op, of gerelateerd zijn aan, het lustrum. Doe dit altijd in combinatie met het logo en de huisstijl van de Radboud Universiteit.
  • Als je gebruik maakt van het logo met lustrumbadge, in plaats van het reguliere logo, pas dit dan alleen toe in het kalenderjaar 2023. Plaats dit dan op de plek waar normaal gesproken het logo van de Radboud Universiteit staat.
    • LET OP: Gebruik het logo met lustrumbadge niet op middelen met een langere levensduur dan 2023. 
Uitleg over het gebruik van de lustrumbadge (in combinatie met het Radboudlogo)

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met:

Contactafdeling