Internationale samenwerkingsfondsen

De Radboud Universiteit heeft strategische samenwerkingsafspraken met twee universiteiten: de University of Western Ontario in Canada en de University of Glasgow in Schotland. 

De samenwerkingsfondsen zijn beschikbaar voor:

  • gezamenlijke, multidisciplinaire Research projecten; 
  • gezamenlijke Learning & Teaching projecten (innovatieve onderwijstoepassingen en -initiatieven zoals dual degrees, gezamenlijke (virtuele) modules etc.); 
  • individuele kortdurende stafmobiliteit (bijvoorbeeld ten behoeve van professionele ontwikkeling; uitwisseling van kennis en ervaringen (zoals job shadowing); het verzorgen van gastcolleges; het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsinitiatieven; het voorbereiden van gezamenlijke externe subsidieaanvragen). 

Radboud-Western Collaboration Fund

De Radboud Universiteit en University of Western Ontario (Western University, London, Canada) werken al jaren samen. In 2021 werd het Radboud-Western Collaboration Fund opgericht met als doel de ambities op het gebied van gezamenlijk onderwijs en onderzoek verder te stimuleren.

Radboud-Glasgow Collaboration Fund

De Radboud Universiteit heeft sinds juni 2018 een strategische samenwerkingsovereenkomst met de University of Glasgow. Hiermee willen de twee universiteiten hun krachten bundelen om hun onderzoek uit te breiden en de ervaringen van studenten te verbeteren.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met: 

  • Radboud-Western Collaboration Fund - western [at] ru.nl
  • Radboud-Glasgow Collaboration Fund - glasgow [at] ru.nl