Ontwikkeling en loopbaan

Je krijgt bij de universiteit volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen, een opleiding te volgen en je ambities te realiseren.

Online leeromgeving gROW 

In de online leeromgeving gROW van de universiteit kun je e-learnings, workshops, trainingen en programma’s volgen waarmee je je ambities kunt realiseren. 

Naar gROW

Scholingsregeling 

Kies je voor externe scholing dan vergoedt de universiteit 50 tot 100% van scholing die je in het kader van je loopbaan-/functieontwikkeling volgt. Hoeveel je vergoed krijgt, hangt af van het belang van de scholing voor je functie. 

Bekijk de scholingsregeling.

Scholing in het buitenland

Ben je geïnteresseerd in een buitenlands scholingsverblijf binnen de EU, dan kun je in de meeste gevallen subsidie aanvragen via Erasmus+ Staf Training. Bijvoorbeeld voor deelname aan een buitenlandse Summer School, een taalcursus, of een International Staff Training Week voor niet-wetenschappelijk personeel.

STAP-budget

Je kunt bij UWV een vergoeding van maximaal €1000,- aanvragen voor scholing, het zogenaamde STAP-budget (Stimulering Arbeidsmarkt Positie). Deze subsidie kan je gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV
 

Jouw HR-medewerker

Vind jouw HR-medewerker