Proefschrift publiceren via Radboud University Press

Als promovendus van de Radboud Universiteit kun je kosteloos je proefschrift laten vormgeven en drukken via Radboud University Press. Je proefschrift is beschikbaar in zowel gedrukte vorm als online in Open Access en krijgt extra zichtbaarheid binnen je vakgebied door de juiste indexering. Na je promotie zorgt Radboud University Press voor de financiële afwikkeling, zodat je geen geld hoeft voor te schieten of een ontvangstbewijs van Radboud Repository nodig hebt.

Stappenplan proefschrift publiceren

Let op: je kunt voor deze optie kiezen als je aan de Radboud Universiteit promoveert, behalve als je promoveert bij het Behavioural Science Institute of het Max Planck Instituut. Deze onderzoeksinstituten maken gebruik van een eigen serie.

Online zichtbaarheid

Je proefschrift krijgt een unieke Digital Object Identifier (DOI) en Internationaal Standaard Boek Nummer (ISBN). Hierdoor wordt je proefschrift online optimaal vindbaar.

Aantal exemplaren

Met het oog op duurzaamheid drukt Radboud University Press maximaal 80 exemplaren van je proefschrift. Als je meer exemplaren wilt laten drukken, betaal je de extra kosten zelf.

Beknopte versie voor bekenden

Radboud University Press verzorgt de professionele vormgeving en drukwerk van een beknopte versie van je proefschrift voor vrienden, familie en kennissen. Deze versie bevat de samenvatting(en), het dankwoord en een QR-code naar de volledige digitale versie. 

De Radboud University Press drukt maximaal 135 exemplaren van de beknopte versie.

Print-on-demand service

Met de print-on-demand service kun je papieren exemplaren nog lang na de verdediging op aanvraag bestellen.

Financiële afhandeling

Radboud University Press neemt de financiële afhandeling met de faculteiten op zich, zodat je geen geld hoeft voor te schieten of declaraties hoeft in te dienen.

Informatiefolder proefschrift publiceren

Contact

Heb je vragen over het publiceren van je proefschrift via Radboud University Press?