Team Fitness Radboud Sport & Cultuur
Team Fitness Radboud Sport & Cultuur

Radboud Sport & Cultuur

De Radboud Universiteit heeft een veelzijdig sport- en cultuuraanbod. Met ruim 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt een RSC-abonnement uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen.

Nieuws

Lezing: Eten voor het leven

Op dinsdag 26 september om 12.15 uur verzorgt Frency Thijs in EOS 01.110 de lezing ‘Eten voor het leven’. Duurzaam en gezond eten, wat is het en hoe doe je dat eigenlijk? RSC-leden kunnen de lezing als ticketuur bijwonen.

Klassiek concert Sabina Duo

Op donderdag 28 september geven Ana Marco Pérez (piano) en Clara Sánchez Hernández (cello) je een muzikaal inzicht in de verschillende gezichten van hun thuisland Spanje. De voorstelling gaat om 20.00 uur in Theaterzaal C van start.

Interne competitie voetbal

Leden van RSC kunnen in teamverband deelnemen aan een door ons georganiseerde interne competitie veldvoetbal. Per competitie is er plek voor 32 teams van 10 personen. Inschrijven voor deelname aan de najaarscompetitie kan tot 21 september!

Iedereen is welkom! 

Het aanbod van Radboud Sport & Cultuur is toegankelijk voor iedereen. Studenten profiteren van uitzonderlijke tarieven en alumni krijgen korting. Medewerkers, gepensioneerde medewerkers en particulieren kunnen kiezen uit een Fit Card (5x per maand) of een Top Fit Card (onbeperkt). Daarnaast zijn er voor sommige activiteiten losse kaartjes of strippenkaarten verkrijgbaar en kun je bij ons een sportaccommodatie huren. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

Lees meer over onze abonnementen

Student op klimmuur

Doe wat jij leuk vindt! 

Met ruim 80 activiteiten is er altijd iets wat jij leuk vindt. Je kunt workouts volgen op muziek, leren schilderen, vrije sporten zoals fitness, tennis of boulderen beoefenen én je kunt je aanmelden voor een teamsport of bijvoorbeeld een cursus zingen of boksen. 

Bekijk ons aanbod

Contact

+31 243 61 23 92

Organisatieonderdeel