Studio’s en voorzieningen

We hebben verschillende studio’s waar je opnames kan maken. Je keuze is afhankelijk van welke wensen je hebt. Hieronder lees je wat we te bieden hebben.

Greenscreen studio

We hebben twee greenscreen studio's beschikbaar. Beide studio’s beschikken over een teleprompter en een scherm waarop je jouw powerpoint kunt zien. Met een greenscreen kan je jouw powerpoint makkelijk integreren in je presentatie. Afhankelijk van jouw voorkeur kan je natuurlijk ook voor een andere achtergrond kiezen.

Lightboard studio

Het lightboard is gemaakt van glas en heeft een lichtstrip rondom de randen. Je kan met neon-gekleurde stiften op het glas schrijven. Deze zijn op de video fel te zien. Hierdoor kan je achter het glas staan en van voor worden opgenomen, terwijl je wel in contact blijft met jouw kijkers.

Webinar en livestream studio

In onze webinar studio kan je op welk moment dan ook naar iedereen streamen. In de studio zijn meerdere camera’s en professionele audioapparatuur aanwezig zodat je met iedereen die thuis werkt en studeert in contact kan blijven. Er is ook een scherm waarop je jouw Zoom of Skype call kan zien of je achtergrond kan personaliseren.

Podcast studio

In de podcast studio kan je alles opnemen waar professionele audioapparatuur voor nodig is. Je kan geluidseffecten of muziek toevoegen om luisteraars mee te nemen in het onderwerp of om gasten te introduceren.

Contact

Heb je vragen over Educatieve video's in het onderwijs? Neem contact op met het team van Radboud Educational Clips.

 

Contactafdeling

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.