Faciliteiten en voorzieningen

De representatieve bedrijfsruimtes worden verhuurd aan startende, doorgroeiende en al langer bestaande kennisintensieve bedrijven die nauwe banden hebben met de Nijmeegse kennisinstellingen op de campus van de Radboud Universiteit.

Het Mercator Science Park vormt zo een dynamisch centrum dat academisch talent en innovatieve ondernemers trekt. De onderlinge interactie leidt regelmatig tot verrassende onderzoekstoepassingen in nieuwe producten en diensten. De afdeling Research & Impact kan ondersteunen in samenwerkingsprojecten met de Radboud Universiteit.

De parkachtige omgeving van campus Heyendaal biedt naast het werk voldoende ruimte voor ontspanning en u kunt gebruikmaken van verschillende lunchgelegenheden op of bij de campus.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via info-msp@ru.nl

Interesse?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging via info-msp@ru.nl

Contact

Bezoekadres:
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Postadres:
Postbus 9044
6500 KD Nijmegen

E: info-msp@ru.nl

Storing melden
  Storing melden

Faciliteiten

Mercator Technology & Science Park biedt representatieve kantoorruimten met uitgebreide, gebouwgebonden, faciliteiten. Daarnaast kunnen huurders gebruikmaken van de voorzieningen op de campus van de Radboud Universiteit.

Collage horeca-sport-park

Natuur op de campus

Hier vindt u nieuws over de ontwikkelingen op het gebied van biodiversiteit en andere onderwerpen in relatie tot de natuur op de campus.