Parkeren

Op het hele universiteitsterrein geldt op werkdagen tussen 07.00-18.00 uur betaald parkeren. Het tarief bedraagt €2,50 per uur met een maximum van €12,50 per dag. Wanneer u minder dan een half uur parkeert kunt u het parkeerterrein gratis verlaten. Tussen 18.00-07.00 uur en in het weekend is parkeren gratis.

U kunt, voordat u het terrein verlaat, betalen bij de betaalautomaten op het parkeerterrein. Betalen bij de slagboom is niet mogelijk.

Let op! Betaling is alleen mogelijk met pin of creditcard.

Parkeerabonnement

Huurders op Mercator Science Park kunnen een parkeerabonnement aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor hen geldt een tarief van €25,00 per maand.

Meer informatie over parkeerabonnementen en mogelijke ontheffing vanwege een lichamelijke functiebeperking: Reglement parkeren (pdf, 129 kB).

Dagkaarten/kortingskaarten

Huurders op Mercator Science Park kunnen voor bezoekers dag- of kortingkaarten bestellen. Aan de dagkaarten en kortingskaarten is geen einddatum gekoppeld.

Parkeerterreinen op de campus

Op de pagina 'Bereikbaarheid' vindt u verschillende plattegronden met een overzicht van parkeerterreinen op de campus, bij de Aula/bestuursgebouw en het Radboudumc.

Oplaadpunten elektrische auto's

De campus biedt faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s. Verspreid over verschillende parkeergarages zijn meerdere oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze zijn geschikt voor alle laadpassen.

Boetes

De parkeertarieven worden bij de parkeerplaatsen aangegeven. Bij foutparkeren gelden de volgende boetes:

  • Op een plaats waar een parkeerverbod geldt: €90,-
  • Op een vergunningplaats zonder vergunning: €90,-
  • Op een invalidenplaats zonder vergunning: €370,-