Tom Elfring en Sharmishta Chatterjee-Banerjee in de VS
Tom Elfring en Sharmishta Chatterjee-Banerjee in de VS

Onze faculteit bezoekt alumni in de VS

Onlangs bezochten onze decaan Tom Elfring en beleidsdirecteur Internationalisation & Strategic Engagement Sharmishta Chatterjee-Banerjee de Verenigde Staten. Zij bezochten daar academische partners en hadden contact met het bedrijfsleven. Ook namen ze deel aan de Societal Impact-conferentie van AACSB, het Global Business Education Network. Belangrijk onderdeel van de reis waren de samenkomsten met onze inspirerende alumni in New York en Washington D.C.

Tom Elfring en Sharmishta Chatterjee-Banerjee in de VS uiteten

Tom en Sharmishta spraken met hen over de nieuwe strategie en het internationaliseringsbeleid van onze faculteit: waarom hebben zij indertijd voor de Faculteit der Managementwetenschappen en de Radboud Universiteit gekozen? Wat maakt onze faculteit speciaal als ‘School of Management’? Sommige discussies die hieruit voortkwamen legden de focus op het impact van ons werk, ‘global networking’ en de missie en visie van onze faculteit. De ideeën, ervaringen en andere input van onze alumni zijn niet alleen waardevol voor de identiteit en strategie van onze faculteit, maar ook wat voor soort leiders wij als faculteit vormen in het (internationale) werkveld.

We zijn onze alumni in de VS zeer dankbaar voor hun hulp. Ze benadrukten dat de kwaliteit van ons onderwijs hoog is en prezen de interdisciplinaire aanpak en de benaderbaarheid van hun docenten. Het hielp hen allemaal bij het ontwikkelen van een kritische en ethische blik. We zijn daarom trots op onze studenten en afgestudeerden die het verschil blijven maken: ze kunnen wedijveren met alumni van de beste ‘Management Schools’, en dit toont aan dat ons onderwijs een goede voorbereiding is voor functies over de hele wereld!

Wij nodigen alle alumni uit om zich aan te sluiten bij onze reis: het komende jaar zijn we op verschillende plekken op de wereld te vinden en natuurlijk ook in Nederland.

Laat het weten als je zelf een event of samenkomst wil organiseren via alumni [at] fm.ru.nl (alumni[at]fm[dot]ru[dot]nl).

Contactinformatie

Gaat over persoon
S. Chatterjee-Banerjee (Sharmishta) , prof. dr. T. Elfring (Tom)