Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Onderzoeksondersteuning en samenwerking

De Radboud Universiteit wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen en zowel regionaal, nationaal, als internationaal van betekenis zijn. Onze onderzoekers leveren resultaten van de hoogste kwaliteit, werken samen in multidisciplinaire initiatieven, genereren nieuwe benaderingen en ontwikkelen innovaties.

Dit zie je ook terug in het sterke onderzoeksportfolio van de Radboud Universiteit dat veel individuele en gezamenlijke projecten omvat. Onderzoekers van de Radboud Universiteit hebben onderzoekssubsidies gekregen van regionale programma’s, zoals EFRO en INTERREG, van nationale subsidieverstrekkers, zoals NWO, ZonMW, KWF, de Topsectoren en de KNAW, en van Europese programma’s, zoals Horizon 2020 (inclusief ERC en Marie Sklodowska-Curie beurzen) en COST Actions. Meer informatie over onze projecten hier.

De Radboud Universiteit biedt uitgebreide ondersteuning voor onderzoekers die een aanvraag willen indienen voor nationale of internationale subsidies. Hierbij ligt momenteel de nadruk op de voorbereiding voor nieuwe NWO subsidieprogramma’s en Horizon Europe, het nieuwe Europese Kaderprogramma voor 2021-2027.

Ondersteuners en onderzoekers werken nauw samen om elke aanvraag tot een succes te maken. Ook werken we graag samen met elke publieke of private partner uit binnen- en buitenland die een bijdrage wilt leveren aan onderzoek met impact.

Wilt u graag met onderzoekers van de Radboud Universiteit samenwerken? Stuur dan een bericht naar collaborate at ru.nl*

Ben je zelf een onderzoeker aan de Radboud Universiteit? Meer informatie over onderzoeksondersteuning vind je hier.

* Dit emailadres is niet bedoeld voor vragen over onderwijsprogramma's of toelating