Radboud Universiteit

Radboud Jonge Akademie Erkent en Waardeert bijeenkomst

Op woensdag 1 februari 2023 om 16:00 zal de Radboud Jonge Akademie (RJA) een Erkennen en Waarderen bijeenkomst organiseren. Tijdens deze bijeenkomst zullen de zes winnaars van de Radboud Jonge Akademie ‘Erkent en Waardeert – prijs’ worden bepaald door een loting.  We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn en onder het genot van een drankje dit belangrijke thema met ons en Decaan Evelyn Kroesbergen, te bespreken.

Programma:

16:00    Opening door Shari Boodts (lid Radboud Jonge Akademie en De Jonge Akademie)
16:05    Loting van de Radboud Jonge Akademie ‘Erkent en Waardeert – prijs’ door Evelyn Kroesbergen (Evelyn is decaan van de Faculteit Sociale Wetenschappen, een faculteit waar al veel wordt gedaan op het gebied van Erkennen & Waarderen en zij vervangt de eerder aangekondigde Rector magnificus Han van Krieken) en Maria Verschoor (RU Programmaleider Erkennen & Waarderen)
16:20    Reflectie door winnaars van afgelopen jaar (Andrei Sarlea, laboratorium analist, Radboudumc en Arjan Sterken, Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen)
16:30    Update over Erkennen en Waarderen binnen de RU door Maria Verschoor
16:40    Q&A over Erkennen en Waarderen met Evelyn Kroesbergen en Maria Verschoor en moderator Shari Boodts.
17:00    Borrel

Locatie: Berchmanianum (begane grond), receptieruimte.

Aanmelden om er bij te zijn kan tot en met woensdag 25 januari via dit aanmeldformulier.

De aanmelding voor dit evenement is inmiddels gesloten. Voor vragen kun je contact opnemen met youngacademy@ru.nl.