Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Save the date: Radboud Jonge Akademie Erkent en Waardeert bijeenkomst 1 februari 2023

Datum bericht: 17 januari 2023

Op woensdag 1 februari 2023 om 16:00 zal de Radboud Jonge Akademie (RJA) een Erkennen en Waarderen bijeenkomst organiseren. Tijdens deze bijeenkomst zullen de zes winnaars van de Radboud Jonge Akademie ‘Erkent en Waardeert – prijs’ worden bepaald door een loting. We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn en onder het genot van een drankje dit belangrijke thema met ons en Decaan Evelyn Kroesbergen, te bespreken.

Meer over de RJA ‘Erkent en Waardeert – prijs’!
Voor de Radboud Jonge Akademie ‘Erkent en Waardeert – prijs’ kan elke medewerker van de Radboud Universiteit of het Radboudumc een collega of collega’s nomineren die op welke manier dan ook bijdragen aan een fijne en effectieve werkomgeving. Tijdens deze bijeenkomst zullen uit alle inzendingen zes winnaars worden geloot, die elk een cadeaubon ter waarde van €500 zullen ontvangen.

In 2021 was deze prijs een groot succes en hebben we veel collega’s blij mogen maken met een mooie nominatie. Doe dit jaar ook mee, geef een blijk van waardering aan je collega’s en een positieve impuls aan een gezondere academische cultuur.

Je kan je collega(‘s) nomineren voor de Radboud Jonge Akademie ‘Erkent en Waardeert – prijs' tot en met woensdag 25 januari via dit nominatieformulier.