Radboud Universiteit
Zoek in de site...

QUEER(ING) RADBOUD?

QUEER(ING) RADBOUD?

Hoe queer zijn de Radboud Universiteit en het Radboudumc? Hoe en waar binnnen de Radboud gemeenschap treffen we queer mensen en queer ideeën, die verder reiken dan de binaire genderindeling? En waar vieren we diversiteit, en genderfluïditeit?

In samenwerking met de Radboud Jonge Akademie, Dito! Nijmegen, voor LHBT+ jongeren en Halkes Women+ Faculty Network, gaan we in drie panels in discussie over deze vragen.

DATUM: 14 September 2023 queer(ing)radboud_sticker2_colorQR
TIJD: 16:00 - 19:00 panel discussies; open einde met hapjes, drankjes en muziek.
LOCATIE: Receptieruimte, Berchmanianum
TAAL: Engels
TOEGANG: Registratie is helaas niet meer mogelijk. Dit evenement heeft de maximale capaciteit bereikt.

Met diverse sprekers vanuit de Radboud Universiteit, van Bachelor tot Master studenten en van hoogleraren tot DEI medewerkers en ondersteunend personeel zullen we de volgende drie onderwerpen bespreken:

Panel #1: De status quo van beleid gerelated aan queer binnen de Radboud gemeenschap.

Panel #2: De implicaties van queer studenten en docent in het onderwijs.

Panel #3: De verbinding tussen het Radboud en het queer nachtleven in Nijmegen.

We willen een overzicht krijgen van beleid, netwerken en initiatieven die er al zijn, maar ook wat nog nodig is om veilig ruimtes te creëren voor alle queer mensen binnen de Radboud gemeenschap. Er zal veel tijd zijn voor vragen, feedback en het delen van ideeën.

Toegang tot dit evenement is gratis. Er wordt gezorgd voor veganistische hapjes en drankjes. De voertaal zal Engels zijn, maar vragen en opmerkingen in het Nederlands zijn van harte welkom. De locatie is rolstoeltoegankelijk en er zijn genderneutrale toiletten. In het geval dat je andere specifieke hulpvragen of wensen hebt (zoals gebarentaal, allergieën etc.) neem dan contact met ons op via halkes@ru.nl.