Onderzoekers
Onderzoekers

Onderzoekers

Op deze pagina vind je als onderzoeker alle informatie die je nodig hebt voor jouw werk in het onderzoek van de Radboud Universiteit.

Nieuws voor onderzoekers

Close-up foto van een menselijk oor

Algoritmes voor betere cochleaire implantaten ontvangen NWO-subsidie

Het bestuur van NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen kent financiering toe aan een project van de Radboud Universiteit. Binnen het OtoControl 2.0-project worden algoritmes ontwikkeld die betere cochleaire implantaten moeten opleveren.

Wifi laptop en telefoon

Wifi-netwerk Eduroam op sommige apparaten mogelijk onbruikbaar na update

Op woensdag 14 juni 2023 wordt het huidige wifi-netwerk van Eduroam geüpdatet. Enkele telefoons en laptops met een verouderd besturingssysteem kunnen na de nieuwe update niet meer verbinden met Eduroam.

Screenshot Nationaal Archief Suriname

Surinaamse geboorteakten geven inzicht in post-slavernijperiode

Het eerste deel van de database van de Burgerlijke Stand van Suriname staat sinds vandaag online op de website van het Nationaal Archief Suriname. Het gaat om geboorteaangiften die in Paramaribo zijn gedaan tussen 1828 en 1921.

Evenementen voor onderzoekers

Online Information Session on Individual Grants (NWO & ERC)

Dit evenement is in het Engels. Bekijk de Engelse pagina voor meer informatie.

Impact Market

Wil je impact maken vanaf de campus? Bezoek de Impactmarkt! Kom in contact met verschillende duurzame partijen op de universiteit en doe ideeën op over hoe je voor een duurzamere levensstijl kunt gaan. Proef gratis veganistische hapjes en drankjes...

Medewerkersbijeenkomst ontwikkeling Duurzaam Werk(plek)concept

Op donderdag 8 juni organiseren de Faculteit der Letteren en de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen een bijeenkomst om haar medewerkers te informeren over de voortgang in de ontwikkeling van het werk(plek)concept. De...