Behavioural Science Institute
Zoek in de site...

Tiener met visuele beperking

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar oud en heb je een visuele beperking? Dan vragen we jou om mee te doen aan het onderzoek.

Wat gaan we doen? PLoCC-VI tienercohort

  • We willen graag meer over jouw leven weten. Daarvoor komen we een keer bij jou thuis op bezoek. Dat kan op een moment dat jij en je ouders fijn vinden. In verband met COVID-19 stemmen we samen af of we bij jou thuis op bezoek komen of dat het bezoek digitaal is.
  • Tijdens een huisbezoek hebben we een interview met jou en met je ouders.
  • Ook vragen we jou en je ouders om een digitale vragenlijst in te vullen voorafgaand aan het huisbezoek.

Wie doen er mee?

Het onderzoek richt zich op kinderen met een visuele beperking. Maar we weten dat hun omgeving ook belangrijk is. Daarom vragen we jou om mee te doen, maar ook je ouders. Heb je broers of zussen? Dan vragen we ook aan hen 1 vraag per huisbezoek te beantwoorden.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het onderzoek kun je contact opnemen met Carlijn Veldhorst. Zij is de projectleider van dit onderzoek.

Carlijn Veldhorst
Telefoon: 06-31132204
E-mail: carlijn.veldhorst@ru.nl

Doen jij en je ouders mee?

Dat zouden wij heel fijn vinden! Klik hierom meer informatie te ontvangen over het onderzoek en je aan te melden.

Jullie ontvangen hierna informatie over het onderzoek. Wij zijn verplicht deze te geven. Vind je het fijner om te mailen of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met Carlijn Veldhorst

Wie werken er mee aan dit onderzoek?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers van de Radboud Universiteit Nijmegen en de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast werken Koninklijke Visio en Bartiméus mee aan het onderzoek.

Ontmoet Carlijn

In deze video vertelt Carlijn wie zij is en over wat het onderzoek precies inhoudt.