Deadlines aanmelden en inschrijven master

Om je aan te melden voor een masteropleiding moet je voor de aanmelddeadline een verzoek tot inschrijving indienen via Studielink. Dit kan vanaf 1 oktober voor het nieuwe studiejaar. Als je een Nederlandse vooropleiding hebt gelden de onderstaande data.

Deadline aanmelden voor masters met plaatsingsprocedure

Bij de meeste masteropleidingen die een plaatsingsprocedure hebben is de deadline 1 mei. Maar er zijn uitzonderingen. Bekijk de pagina van de masteropleiding voor de juiste deadlines. Meld je vóór de deadline aan via Studielink.

Deadline aanmelden voor reguliere masters

De deadline voor het aanmelden voor een masteropleiding zonder plaatsingsprocedure die start in september is 1 juli. Meld je vóór 1 juli aan via Studielink.

De deadline voor het aanmelden voor een masteropleiding zonder plaatsingsprocedure die start in februari is 1 decemberUitgezonderd zijn de 1-jarige en 2-jarige Educatieve Masters, Cognitive Neuroscience en Gezondheidszorgpsychologie, die voor de februari-instroom een ​​deadline hebben van 1 november. Meld je vóór de deadline aan via Studielink.

Deadline inschrijven

De deadline om je inschrijfprocedure af te ronden is 31 augustus voor de start in september en 31 januari voor de start in februari.

Vragen?

Voor vragen over de toelatingseisen kun je terecht bij de studieadviseur van de opleiding.

Voor vragen over de aanmeld- of inschrijfprocedure, kun je contact opnemen met de Centrale Studenten Administratie:

024-3612345

Contactafdeling