Aanmelden en inschrijven pre-masters en minoren

Wil je een pre-master gaan volgen? Bekijk dan de aanmeldprocedure en volg de stappen. Heb je deze afgerond? Dan kun je jezelf inschrijven.
Wil je je een hbo-minor volgen? Volg dan alle stappen van de aanmeldprocedure.

Deadlines aanmelden en inschrijven pre-master

Om je in aan te melden voor een pre-master moet je voor de aanmelddeadline een verzoek tot inschrijving indienen via Studielink. Als je een Nederlandse vooropleiding check je hier de data.

Inschrijfprocedure Radboud Universiteit

Ben je toegelaten tot de opleiding van je keuze? Dan kun je je gaan inschrijven. Bekijk de inschrijfprocedure en doorloop de stappen om je definitief in te schrijven.

Taaleisen voor Engelstalige opleidingen

Om te voldoen aan de toelatingseisen voor Engelstalige bachelor-, pre-master- of masteropleidingen, is voldoende beheersing van het Engels vereist. Je kunt je taalvaardigheid aantonen met bepaalde diploma's of een taaltoets.

Pre-mastervergoeding

Voor het volgen van een pre-master betaal je geen collegegeld, maar een vergoeding per studiepunt (ECTS).

Contact

Heb je vragen over de toelatingseisen of weet je niet zeker of je aan alle voorwaarden voldoet? Neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding. 

Heb je een vraag over een aanmeldprocedure of inschrijfprocedure in Studielink, Osiris of over het collegegeld? Neem dan contact op met onze Centrale Studenten Administratie:

+31 24 361 23 45