Aanmelden en inschrijven pre-masters en minoren

Wil je een pre-master gaan volgen? Bekijk dan de aanmeldprocedure en volg de stappen. Heb je deze afgerond? Dan kun je jezelf inschrijven.
Wil je je een hbo-minor volgen? Volg dan alle stappen van de aanmeldprocedure.

Iemand is aan het werk op z'n laptop en schrijft met pen op papier.

Aanmeldprocedure pre-master

Als je van het hbo komt of de master niet direct aansluit op je bachelor

Bekijken
Een student is aan het werk op z'n laptop op de campus van de Radboud Universiteit.

Aanmeldprocedure hbo-minor

Als je tijdens je hbo-opleiding een minor op de universiteit wilt volgen

/opleidingen/aanmelding-en-toelating/aanmeldprocedure-pre-masters-en-minoren/hb…

Inschrijfprocedure

Heb je je aangemeld voor de pre-master? Dan kun je je gaan inschrijven. Bekijk de inschrijfprocedure en doorloop de stappen op de pagina om je definitief in te schrijven.

Deadlines

Om je aan te melden voor een pre-master moet je voor de aanmelddeadline een verzoek tot inschrijving indienen via Studielink. Bekijk hier de deadlines.

Taaleisen Engelse opleidingen

Voldoende beheersing van het Engels is vereist als toelatingsvoorwaarde voor Engelstalige master- en pre-masteropleidingen.

Contact

Heb je vragen over de toelatingseisen of weet je niet zeker of je aan alle voorwaarden voldoet? Neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding.

Heb je een vraag over een aanmeldprocedure of inschrijfprocedure in Studielink, Osiris of over het collegegeld? Neem dan contact op met onze Centrale Studenten Administratie: