Aanmelden en inschrijven master

Wil je een master gaan volgen? Bekijk dan de aanmeldprocedure en volg de stappen. Bekijk op de opleidingspagina van de master of er wel of geen plaatsingsprocedure geldt. Heb je de aanmeldprocedure afgerond? Dan kun je jezelf gaan inschrijven.

Een student is aan het werk op een computer op de campus van de Radboud Universiteit.

Aanmeldprocedure

Voor masters zonder plaatsingsprocedure

Bekijken
Een student is aan het werk op z'n laptop op de campus van de Radboud Universiteit.

Aanmeldprocedure

Voor masters met een plaatsingsprocedure

Bekijken

Inschrijfprocedure

Heb je je aangemeld voor de master van je keuze? Dan kun je je gaan inschrijven. Bekijk de inschrijfprocedure en doorloop de stappen op de pagina om je definitief in te schrijven.

Bekijken

Deadlines

Om je aan te melden voor een master moet je voor de aanmelddeadline een verzoek tot inschrijving indienen via Studielink. Bekijk hier de deadlines. 

Bekijken

Taaleisen Engelse opleidingen

Voldoende beheersing van het Engels is vereist als toelatingsvoorwaarde voor Engelstalige master- en pre-masteropleidingen.

Bekijken

Contact

Heb je vragen over de toelatingseisen of weet je niet zeker of je aan alle voorwaarden voldoet? Neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding

Heb je een vraag over een aanmeldprocedure of inschrijfprocedure in Studielink, Osiris of over het collegegeld? Neem dan contact op met onze Centrale Studenten Administratie:

024-3612345