Campus foto met lachende studenten.
Campus foto met lachende studenten.

Bachelors

Op zoek naar een leuke studie? Met keuze uit ruim 50 bacheloropleidingen vind je altijd een opleiding die bij jouw interessegebied past.

Het kiezen van je pad. Ga je linksaf of rechtsaf.

Studiekeuze maken

Een studiekeuze maken is niet makkelijk. Welke onderwijsvorm en welke studie passen het beste bij jou? Welke mogelijkheden zijn er, en waar begin je eigenlijk? We helpen je graag op weg.

Hulp bij studiekeuze

Zegel van de keuzegids voor de tweede plaats beste brede universiteit

Tweede beste brede universiteit

We zijn voor het derde jaar op rij, de tweede brede universiteit van Nederland volgens de Keuzegids Universiteiten 2024. Daarnaast behoren zeven bachelors tot de top van het Nederlands wetenschappelijk onderwijs en negen bachelors staan op de eerste plaats in hun vakgebied. 

Meer informatie

Verken de campus!

Hoe ziet de campus van de Radboud Universiteit er eigenlijk uit? Lieke neemt je in deze video mee over onze groene campus en laat je graag al onze faculteiten én faciliteiten zien!

Bekijk alle tours

Extra uitdaging

Naast je bachelor

Ben jij iemand die graag nét een stap verder gaat? Het is mogelijk om tijdens je tweede en derde bachelorjaar een honoursprogramma te volgen: een mogelijkheid om je nog beter voor te bereiden op je loopbaan.

Meer informatie

Naast je vwo

Heb je behoefte aan extra uitdaging naast je vwo-opleiding? Bekijk dan het aanbod van ons Pre-University College. Je kunt zo meer te weten komen over actueel wetenschappelijk onderzoek en deelnemen aan o.a. masterclasses, seminars en thematours.

Meer informatie

Contactinformatie

Heb je vragen over onze opleidingen of voorlichtingsactiviteiten? Team Studievoorlichting staat voor je klaar.
Bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

App ons via +31 6 25 31 90 96, mail of bel ons:

+31 24 361 23 45 (kies optie 2)