Waarom deze studie?

Binnen het studieprogramma van de opleiding Bedrijfskunde verdiep je je in de problemen van organisaties, hun onderlinge samenhang en mogelijke oplossingen. Je analyseert en beoordeelt bedrijven en ondernemingen. Je bestudeert de invloed van technische ontwikkelingen en maatschappelijke omstandigheden en bedenkt oplossingen die organisaties kunnen implementeren. Je leert in te grijpen in (organisatie)processen en deze te verbeteren. Je krijgt een brede kennis van bedrijfseconomische processen én doet uitstekende academische en professionele vaardigheden op. Tijdens de opleiding in Nijmegen ben je je bewust van je rol als economische én maatschappelijke speler op de markt.

Daarom Radboud Universiteit

  • De onderwijsvormen zijn persoonlijk, kleinschalig en uitdagend. Er heerst een open sfeer, waarin je gemakkelijk in contact komt met docenten en andere studenten.
  • Onze groene campus is een heerlijke plek om te studeren. Alle faciliteiten bevinden zich op loopafstand van elkaar.
  • We stimuleren je om verder te kijken en leiden je multidisciplinair op, zodat je een breed scala aan professionele en academische vaardigheden ontwikkelt.
  • Met een diploma van de Radboud Universiteit is het arbeidsmarktperspectief gunstig. Bovendien kun je bij ons terecht voor individuele (advies)gesprekken en cv-checks.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit

Faculteit der Managementwetenschappen

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen hebben we een helder doel voor ogen: door hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en onderwijs stellen we studenten in staat om hun rol te gaan spelen in transformaties naar een duurzame samenleving. Met ruim 5.000 nieuwsgierige studenten en meer dan 500 toegewijde medewerkers vormen we een dynamische gemeenschap. Lees meer over het verhaal van de faculteit en over missie, visie en hoofdthema’s.