Hero Bedrijfskunde

BachelorBedrijfskunde

Bedrijfskunde is iets voor jou als je geïnteresseerd bent in management en in de turbulente en dynamische omgeving van bedrijven en organisaties. Je leert de complexiteit en dynamiek van organisaties en hun omgeving te analyseren.

Direct naar

Iets voor jou?

  • Je verdiept je in de omgeving van de onderneming en leert in te spelen op veranderingen
  • Je ontwikkelt academische én praktische vaardigheden
  • Je wil door middel van een project zelf je tanden in praktijkcases zetten
  • Je hebt de mogelijkheid om stage te lopen in binnen- of buitenland
Waarom?

Toelatingseisen

Wil je weten of je toegelaten kan worden? Lees dan verder wat de toelatingseisen van deze opleiding zijn.

Toelating en inschrijving
Door de college's, werkgroepen maar ook zeker de studiereizen en bedrijfsbezoeken heb ik een realistisch beeld gekregen over het bedrijfsleven na Bedrijfskunde
Portretfoto Eva Groenen
Eva Groenen Student Het verhaal van Eva
Kennismaken

Wat ga je leren?

Tijdens het drie jaar durende studieprogramma van de opleiding Bedrijfskunde verdiep je je in het functioneren van organisaties en ontwikkel je een oplossingsgericht perspectief ten opzichte van de problemen die hierbij komen kijken. Na het eerste jaar heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in een richting waar je interesse het meeste ligt.

Studieprogramma

Wat kun je ermee?

Een opleiding Bedrijfskunde opent de weg naar talrijke beroepen. Veel afgestudeerde bedrijfskundigen zijn werkzaam in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid. Je kunt de externe consultancy of interne advisering verzorgen van organisaties op managementterreinen als marketing, personeelszaken, ICT of strategiebepaling. Je hebt ook de kennis en vaardigheden in huis om een eigen bedrijf te starten.

Je arbeidsmarktperspectieven hangen van de gekozen master af

Er zijn maar weinig mensen die gaan werken met een bachelordiploma op zak: 95% studeert door na het behalen van een bachelordiploma Bedrijfskunde (bron: 1 cijfer HO, DUO). De richting van jouw vervolgtraject (uiteraard gecombineerd met je kwaliteiten) bepaalt hoe lang het gemiddeld duurt voor je een baan vindt, welke functie je gaat vervullen en hoeveel je ongeveer gaat verdienen. Je kunt verschillende masterspecialisaties kiezen na een bachelor Bedrijfskunde.

Wat kun je ermee?

Vragen over de studie?

Heb je een vraag over deze opleiding? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op, stel je vraag aan een student of bekijk de voorlichtingsactiviteiten.

Contact

Collegegeld

Ga je deze bachelor volgen, dan betaal je jaarlijks collegegeld. Er zijn verschillende collegegeldtarieven. De hoogte is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Collegegeld